pocnituri in cap

18-12-2009
Liliana Laz
Nu este medic/terapeut
Liliana Laz
de ceva vreme aud niste pocnituri in cap de parca ar fi o mingiuta de cauciuc care se loveste de pereti. Este un zgomot tare deranjant ca in acest timp al pocniturii simt parca o incordare in interiorul capului. Prima data cand au aparut acum vre-o 2 ani (am 38), asemuiam aceste pocnituri cu pocnituri popcorn. Acum parca are si o vibratie in acest timp, sau incordare cum am zis mai sus.. Astept un raspuns, o parere. Ce poatefi? De la ce? Mi-este teama de vre-un accident vascular...nu cumva sa trec prin asa ceva... Care este explicatia si ce as putea sa fac sa scap? Mentionez ca aceste pocnituri nu-mi apar zilnic. Dar cand apar pur si simplu ma sperie. Ati intalnit? Ce ati facut daca ati trecut prin asa ceva?
8 comentarii
0
18-12-2009, ora 15:12
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Acest simptom este bine cunoscut in homeopatie cat si mai multe remedii care il vindeca. Consultati uin medic homeopat cu experienta, la astfel de simptome rare nu aveti nici o sansa in alta ramura de medicina.
0
18-12-2009, ora 15:22
Liliana Laz
Nu este medic/terapeut
Liliana Laz
multumesc, insa tot astept ca cineva care a avut astfel de stari, sa-mi scrie sa pot face o paralela. si poate gasesc solutia concreta. Daca o aveti va rog frumos sa-mi spuneti ce este recomandat.
0
18-12-2009, ora 16:04
dr.emanuel
Nu este medic/terapeut
dr.emanuel
ATI CONSULTAT UN MEDIC ORL?
0
18-12-2009, ora 16:17
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cred ca puteti astepta catva ani buni pana sa gasiti pe cineva aici cu simptome asemanatoare si in plus care sa fi si gasit o solutie care a functional la ceva la care medicina clasica nici nu a auzit, dar sa mai aiba si o solutie.
0
18-12-2009, ora 16:45
dr.emanuel
Nu este medic/terapeut
dr.emanuel
hmm!
0
18-12-2009, ora 17:20
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
eu mai aud pocnituri ca cele descrise mai sus, în cazul meu provin de la articulaţia mandibulei, nu sunt întotdeauna- trebuie să fiu obosită, sau frig, sau chiar răcită. uneori se aud şi fără motiv. dar nu-mi fac griji din cauza lor, pentru că sunt obişnuită de foarte mulţi ani din când în când să mi pocnească...
uneori pocnituri pot fi şi dacă tensiunea e crescută...
0
16-12-2010, ora 11:41
viorel27
Nu este medic/terapeut
viorel27
buna ziua am si eu o problema de vro 4 luni tot aud niste pocnituri in cap mai exact in spre ceafa si cind intorc capul sau cas sau stau incordat aud pocniturile. mi se incordeaza muschiul de la git partea stinga si simt ca mi se ingreuneaza. iar in fiecare dimineata nu suport nici un zgomot simt ca imi bate nervi din cap ! nu stiu de la ce e si unde sa ma duc sa aflu exact de unde vin toate astea si din ce cauza!
am avut o perioada tensionata si acum iau calmante pe baza de plantre si is linistit !! multumesc viorel din focsani
0
08-11-2014, ora 21:16
Monica TM
Nu este medic/terapeut
Monica TM
Buna,
De cateva zile simt si eu pocnituri si scartaituri in cap, mai sus de ceafa. Stie cineva care ar fi cauza lor. Nu am avut niciodata tensiune mare. Multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cap si gat
  • Oasele/articulatiile trosnesc/pocnesc - cauze posibile
  •