pocnituri la articulatie

13-11-2006
constantin
Nu este medic/terapeut
constantin
Buna ziua, am 24 ani si de aprox 2 luni cand fac anumite miscari { ma ridic din pat } de exemplu imi pocneste ariticulatia soldului drept, daca merg mai mult pe jos 2, 3km simt o usoara durere in zona respectiva. imi pocnesc si genunchii daca fac genuflexiuni. o cura cu artrostop e recomandabila ? are efecte secundare cuma ar fi edeme, crestere in greutate etc?
2 comentarii
0
17-02-2007, ora 00:00
Alfie
Nu este medic/terapeut
Alfie
si eu am aceeasi problema cam de 3-4 luni insa la mine nu este prezenta nici o durere, atat doar ca imi pocnesc aproape toate articulatiile (glezne, genunchi, bazin, umeri). Medicul de famile mi-a zis sa nu le mai bag in seama.iar un dr balneolog pe care l-am intrebat a zis ca nu e o patologie pt nici o bola. Nu stiu ce sa mai fac pt ca in 50% din miscari se aud asemenea sunete...si nu sunt placute deloc...chiar nu le pot ignora :(
daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva...asteptam si noi un sfat. Multumim! :)
0
18-09-2007, ora 00:00
najhat
Nu este medic/terapeut
najhat
si eu am aceeasi problema de cand eram eleva, acum am 43ani si imi pocnesc zilnic mai ales gleznele.Eu merg f.mult pe jos, 3-4ore zilnic, cei care merg pe langa mine aud clar pocniturile, se vede pe fata lor.Am 4 copiii si in perioada sarcinilor era la fel.Pocniturile fac parte din viata mea zilnic.Nimeni nu a putut sa ma indrume intr-un sens.Analizele de calciu sunt bune.Multumim!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Zgomotele articulare ar trebui să ne îngrijoreze?
  •