polip pe colul uterin

25-06-2007
karina70
Nu este medic/terapeut
karina70
Buna ziua,
Va scriu in speranta ca aici voi gasi raspunsuri care sa reflecte competenta profesionala a celor celor care ofera sfaturile solicitate...Asadar, in urma cu 2 zile, am simtit o durere profunda in partea dreapta care m-a facut sa cred ca e apendicele...nu a durat decat vreo 10 min...apoi nimic... Insa, am constatat apoi ca am si o secretie vaginala ciudata, mai groasa...Prin urmare am dat fuga la medicul ginecolog care a constatat ca am un polip pe col...Deocamdata am facut o analiza a secretie si astept rezultatul...Medicul e de parere sa urmam un tratament si apoi sa vedem daca e cazul sa-l extirpam/cauterizam sau nu...Va urma, a spus, si o scoatere a steriletului, cu o pauza de vreo luna pana la punerea altuia.Mentionez faptul ca organismul meu suporta f. bine acest DIU.Intrebarea mea este:
- Ce parere aveti dvs. avand in vedere ca in 2002, dupa un an de la punerea initiala a steriletului, m-am trezit cu un polip care a fost inlaturat (dar nu-mi amintesc daca si cauterizat!) iar acum, dupa cativa ani(5) iar a revenit problema...Care sa fie cauzele???Ce ar tb sa fac?Multumesc anticipat pt raspunsuri!
1 comentarii
0
25-06-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ar trebui scos steriletul şi să nu mai puneţi altul. Folosiţi altă metodă, în afară de sterilet ori contraceptive orale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.