Posibil abces

30-05-2017
Ganta Sebastian
Nu este medic/terapeut
Ganta Sebastian
Nu de mult mi-a iesit maseaua de minte din partea dreapta-jos, si totul a fost ok pana la o saptamana dupa ce a iesit am inceput sa prind ceva ca o pungulita intre maselele de minte, am crezut ca e doar pielea obrazului dar a inceput sa doara foarte tare si cam dupa cateva zile dupa ce incepeam sa prind acea pungulita intre maselele de minte mi s-a rupt feretele maselei care este inainte de maseaua de minte si e neagra in interior dar totusi nu se simte sau vede sa fie mancata de carie. Acum imi e greu si sa mestec putin pentru ca e o durere ingrozitoare in locul acela unde e pungulita, am facut o poza si m-am uitat si pare sa fie puroi, e ca o umflatura si are un mic crater galben. De asemenea am o respiratie urat mirositoare si ma gandesc ca poate fi puroi de la maseaua aceea cariata.
1 comentarii
0
09-06-2017, ora 10:31
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Eruptia molarului de minte este deseori insotita de pericoronarita( abces).
Molarii de minte de la mandibula nu au intotdeauna spatiu sa erupa in pozitie verticala si atunci cresc oblic sau orizontal. In aceasta situatie este afectat dintele din fata.
In situatia dvs este posibil ca molarul de minte sa fi cariat dintele din fata.
Va recomand sa mergeti la un medic stomatolog.
O zi buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul