Posibil cancer de colon?

20-01-2015
Denyden
Nu este medic/terapeut
Denyden
Buna ziua!!! Am si eu o intrebare intrucat sunt destul de alarmata.De vreo trei saptamani nu am putut sa merg la baie decat cu supozitor cu glicerina si ma gandeam ca s-ar putea sa am un cancer la colon. Tin sa mentionez ca am fost si stresata in ultima perioada si intr-una din zile am mancat foarte foarte mult comparativ cu modul in care mananc de obice. Am facut raze cu bariu dar acolo se poate vedea cancerul la colon? Multumesc mult !
5 comentarii
0
20-01-2015, ora 14:42
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
DENYDEN eu am avut si cancer de colon si pe alte organe si iti pot spune din experienta ca nu are nici o legatura iesitul afara, la mine totul era normal mai ales ca aparuse imediat dupa alta operatie pt alta tumora, cea mai nociva cauza ar fi stresul, lipsa apei, mancarii uscate, lipsei fructelor, INCEARCA SI TU ACESTE LUCRURI si vezi daca totul revine la normal, eu la constipatie si balonare mai beau si ceai de menta caldut neindulcit.
0
20-01-2015, ora 15:22
Denyden
Nu este medic/terapeut
Denyden
Va multumesc mult! Nici nu stiti cat de mult m-ati linistit mai ales ca eu am cautat simptome pentru cancer de colon si erau exact astea care le am, cu precadere constipatia. Multumesc mult si multa sanatate!
0
20-01-2015, ora 15:31
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
multumesc si sa mai postezi daca sa rezolvat si cu ce
0
22-01-2015, ora 13:14
Denyden
Nu este medic/terapeut
Denyden
Pana la urma am fost la raze si mi-a spus ca am colonul prea lung si este cumva ridicat si asta ar fi motivul pentru care mancarea circula mai greu. Insa nu m-am dus atatea zile pentru ca am mancate intr-o zi foarte foarte mult comparativ cu felul in care mananc de obicei si s-a umplut. Multumesc mult inca odata !!
0
22-01-2015, ora 19:31
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
MA BUCUR ca nu este mai grav felicitari.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: