posibil infectie hiv

03-10-2013
un bou
Nu este medic/terapeut
un bou
Sunt o persoana de 23 ani, de gen masculin. Va rog daca imi puteti spune daca dintre cei infectati cu HIV prezinta tulburari de somn sau insomnii...Au trecut 2 luni de la un contact sexual oral neprotejat cu o profesionista(pe 20 iulie 2013) si in urma efectuarii unui test elisa, rezultatul a fost negativ cu o valoare de 0, 170. Regret enorm ceea ce am facut, dar stiu ca nu mai pot da timpul inapoi. Ma simt disperat. Tot ceea ce vreau e sanatate, nu mai conteaza nimic altceva. Mai vreau o sansa de la viata, nu stiu ce a fost in capul meu cand am recurs la asa ceva. Cu toate ca testul la 2 luni a iesit negativ, nu ma odihnesc deloc bine, prezint tulburari de somn in sensul ca dorm cateva ore pe noapte(3-4), dupa care ma trezesc in toiul noptii si adorm greu sau nu mai adorm deloc si ma trezesc devreme dimineata pe la ora 5-6.Cu toate astea in cursul zilei nu ma simt obosit. Specific ca aceasta stare de insomnie s-a instalat treptat, ci nu brusc. Nu stiu daca aceasta tulburare se datoreaza sau nu infectarii cu virusul hiv sau e doar o stare care mi-am creat-o singur datorita gandurilor negre care mi se ivesc in fiecare zi cum ca as putea fi infectat si toate planurile mele de viitor si de viata s-ar putea duce pe apa sambetei datorita unei mari prostii peste care pur si simplu nu pot trece. Daca as putea as da timpul inapoi. Sper totusi in sinea mea sa fie bine, din cate am citit posibilitatea de transmitere a acestui virus prin sex oral este destul de redusa daca nu chiar tinde spre zero, dar de aceea am apelat la site-ul dumneavoastra sa-mi puteti spune o parere. Mentionez ca in timpul actului sexual nu am prezentat leziuni pe organul genital sau alte rani. In orice caz sper sa nu fie ceea de ce ma tem cel mai mult si sa fie orice altceva tratabil si vindecabil sau sa fie doar un rezultat al fricii mele justificate. Nu sunt o persoana care sa fi fost bolnavicioasa pana acum.
Si in acest timp de 2 luni, am avut la 7 saptamani si 3 zile o febra usoara 37, 3 care a trecut rapid in decursul aceleiasi zile cu medicamentatie si tot atunci in aceeasi zi am prezentat o lipsa a poftei de mancare. Mentionez ca nu am ganglioni inflamati, nu am avut varsaturi, stare de greata sau diaree, am pofta de mancare, dar am pierdut in greutate 3 kilograme.de asemenea nu am sau avut dureri de cap sau de gat, nici rosu in gat.Am nasul infundat dimineata cand ma trezesc de aproape 2 saptamani incoace, dar in timpul zilei este bine nu se infunda, nu imi curge..Sper sa fie doar de la vremea in racire Ma gandesc cu groaza ca pe 20 octombrie se vor implini cele 3 luni si trebuie sa refac analizele.

Va multumesc si astept un raspuns!
Multa sanatate si toate cele bune!
8 comentarii
0
03-10-2013, ora 19:50
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
daca e negativ inseaman ca nu aveti...puteti repeta testul...pt linistea dvs
cred ca ceea ce aveti dvs sunt somatizari -frica febra= insomnie
0
03-10-2013, ora 21:22
xulescu2
Nu este medic/terapeut
xulescu2
Insomniile pot fi cauzate de stresul si teama psihica pe acre o aveti.
In acelasi timp daca dormiti putin si ziua va simtiti odihnit este posibil ca organismul dvs sa aiab nevoie doar de 4-5 ore de somn.
Sunt multi oameni dintre care si genii care dormeau doar 4 ore.
Important e sa dormi suficient cat sa te simti bine.
Faptul ca aceasta stare a intervenit treptat nu este ceva care sa ingrijoreze.
Mulat sanatate!
0
03-10-2013, ora 21:22
xulescu2
Nu este medic/terapeut
xulescu2
37 grade este temperatura normala a corpului uman. Nu aveti febra.
0
04-10-2013, ora 12:51
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Cel mai probabil ai insomnii induse de starea de stres in care esti.

Daca ai intretinut relatii sexuale cu o prostituata nu inseamna ca ai luat HIV ori alta BTS, nu toate prostituatele sunt purtatoare de HIV ori boli de tot felul.

Cunosc barbatii care au intretinut relatii sexuale orale neprotejate cu n prostituate si nu au luat nimic. Probabilitatea de a contacta ceva prin sex oral este mult mai mica decat prin sex normal.

Relaxeaza-te, repeta testul la 6 luni de la contact si fii optimist. Mai mult ca sigur nu ai absolut nimic.
0
04-10-2013, ora 16:24
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Trebuie sa eviti cu totul contactul cu astfel de persoane ! Unele dintre ele sunt mai periculoase decat varanii !:) Stii ca daca te musca un varan poti muri, nu din cauza muscaturii propriu-zise care nu e periculoasa in sine ci din cauza salivei care contine vreo 20 de bacterii absolut necunoscute, deci mortale !

Diferenta intre barbatii care se imbolnavesc si cei care nu se imbolnavesc la contactul cu aceeiasi bacterie sau virus, o face sistemul imunitar propriu !
0
13-10-2013, ora 21:28
un bou
Nu este medic/terapeut
un bou
Stiu ca trebuie evitat astfel de contacte, dar acum n-am ce sa mai fac...Regret din ce in ce mai mult ceea ce am facut, dar stiu ca nu mai pot schimba nimic. Pe viitor, daca voi fi bine voi evita astfel de contacte si voi avea cat mai multa grija de sanatatea mea.
am uitat sa mentionez ca uneori din cand in cand cand stau intins in pat mai prezint usoare dureri musculare la picioare care apar si dispar repede. Din cand in cand in unele zile simt un chiorait al matelor...Cel mai mult ma ingrozeste faptul ca am slabit in acest timp si am pierdut greutate si de pe membre, nu doar de pe posterior si burta( de la 66 kg inainte acum am 62-63), dar si faptul ca nu ma pot odihni in mod normal, 7-8 ore neintrerupte cat dormeam inainte. Nu ma pot trezi mai tarziu de 7 dimineata. As vrea sa-mi spuneti ce analize mi-ati mai recomanda la 3 luni in afara de VDRL, HIV, Hepatita B si Hepatita C? Mentionez ca VDRL-ul l-am facut si la 2 luni de la contact in acelasi timp cu testul HIV si a iesit negativ.
0
14-10-2013, ora 17:32
un bou
Nu este medic/terapeut
un bou
Ce alte analize imi puteti recomanda in afara de testul HIV, VDRL, Hep B, Hep C? Va rog astept un raspuns? Daca imi poate raspunde si un specialist?
0
14-01-2014, ora 21:32
offff
Nu este medic/terapeut
offff
Am avut un contact sexual oral neprotejat si normal protejat acum o luna jumatate , la o luna mi-am facut test hiv, hepatita b si sifilis (negative) am dureri mari de cap, articulatiile de la genunchi ma dor, stare de oboseala, lipsa poftei de mancare, dureri in spatele ochilor, uneori febra, sunt speriat deoarece pe penis dupa contact mi-a aparut o pata rosie care a trecut iar in zona pubiana mi-au aparut iritatii, uneori ma doare ficatul, ce sanse am sa se pozitiveze analizele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.