posibil nevoie de ochelari ? | Forumul Medical ROmedic

posibil nevoie de ochelari ?

14-04-2009
ralukutza
Nu este medic/terapeut
ralukutza
Buna seara ! De cateva zile ma confrunt cu o problema. A inceput sa ma doara capul (durerea fiind suportabila), vad puncte negre (foarte rare), ma dor ochii, ametesc, si am momente cand vad in ceata. Nu stiu daca este vorba despre o anemie, sau de la aceasta varsta (36 ani) ma pot astepta sa am nevoie de ochelari ? Va multumesc anticipat pentru raspuns !
3 comentarii
0
14-04-2009, ora 17:41
nicolla_75
Nu este medic/terapeut
nicolla_75
este f posibil sa ai nevoie de ochelari.Conteaza varsta ?mergi la un medic.
0
14-04-2009, ora 20:18
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Faceti un consult oftalmologic, eventual cu cicloplegie si, de asemenea, investigatii sangvine screening:Hemoleucograma, VSH, glicemie, TGP, TGO, uree, creatinina, colesterol; de asemenea, Calciu seric total, Calciu ionic, Magneziu, determinarea TA;eventual consult ORL( sinuzita???) neurologic( se asociaza si ameteli???) in functie de rezultatele acestor examinari, se stabileste conduita terapeutica cea mai potrivita; numai bine
0
15-04-2009, ora 19:27
ralukutza
Nu este medic/terapeut
ralukutza
Buna seara ! In primul rand vreau sa va multumesc deoarece mi-ati raspuns atat de repede, iar in al doilea rand sa va raspund intrebarilor dvs. : am fost operata de sinuzita acum 4 ani si de cate ori este curent fie vara fie iarna il simt imediat si iau masuri imediat ; iar despre ameteli pot sa va spun ca nu am.
O sa-mi fac aceste analize recomandate de dvs. si un consult oftalmologic. Va multumesc inca o data si va spun Paste Fericit !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.