posibil sa fiu insarcinata?

21-04-2011
adoroet
Nu este medic/terapeut
adoroet
buna seara
am o intrebare, am luat anticonceptionale laurina 7 luni am fact o pauza de 4 luni pt ca nu m-am simtit foarte bine dupa ele, ciclul mi-a venit regulat, luna aceasta inainte cu vreo 3 zile de data in care tebuia sa-mi vina ciclul mi-a venit un lichid maroniu care a tinut pana in momentul in care mi-a venit ciclu. de luna asta am vrut sa reincep sa iau anticonceptionale, mi-au fost recomandate tri-regol si am luat o pastila in prima zi a ciclului, si apui am auzit ca daca iti vine acel lichid maroniu ii posibil sa fiu insarcinata., am facut un test de sarcina care a iesit negativ, dar ce sa fac, daca vreau sa nu mai iau anticonceptionale acea pastila luata poate sa ma afecteze? astept raspuns.
1 comentarii
0
21-04-2011, ora 21:25
vera streche
Nu este medic/terapeut
vera streche
buna seara!am o mare problema..sunt insarcinata si am 5 saptamani si 3 zile si am avut sangerari care s-au transformat in scurgeri maronii, iar medicul mi-a spus ca sarcina nu ar fi ok...imi puteti spune daca pot face un ecograf 4D in aceata perioada?????va rog, ajutati-ma!!!!as vrea un rasp cat mai urgent...va multumesc din suflet!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul