posibil sac gestational??

26-09-2013
dani77779
Nu este medic/terapeut
dani77779
Buna seara!
Ma confrunt cu urmatoarea problema. In luna august, mai exact 29 am avut o singurra zi CM... nu mi s-a parut normal dar am ignorat atunci... intre timp am avut contact sexual neprotejat, mai exact pe 8 septembrie dar am luat postinor 2... pe 21 septembrie cand ar fi trebuit sa am CM am avut mici sangerari dar de culoare inchisa si atat... astazi am efectuat un test de sarcina care a iesit pozitiv... am mers si am facut si eco transvaginala iar rezultatul este 'se vizualizeaza zona lichidiana 3/3 mm, cu perete suplu (posibil sac gestational nidat f recent sau oprit in evolutie).
Puteti sa ma ajutati va rog cu un raspuns pana ajung la ginecolog? Sarcina este recenta sau este din luna august cand am avut doar o zi CM...si a fost oprita din evolutie? Sau este de pe 8 sept desi am luat Postinor? Mentionez ca am dureri destul de mari in zona ovarelor..
Va multumesc!
1 comentarii
0
27-09-2013, ora 00:45
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Indiferent de cand este, daca sunteti nevoita sa faceti avort, va sfatuiesc sa va rugati toata viata pentru acel copil si sa faceti fapte bune pentru el. Pot aparea mari probleme legate de sanatate, probleme in familie, bani daca neglijati acest aspect. Indiferent ca veti considera ca este din cauza dv. sau nu.

Sarcina este mai degraba din august, de dinainte de 29 august.
Ce ati avut pe 29 nu cred ca a fost menstruatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: