Posibila sarcina?

30-07-2009
bioionic.eu
Nu este medic/terapeut
bioionic.eu
In urma cu 7 zile am avut primul meu contact sexual.Din cauza durerii nu am mers pana la sfarsit de fapt a intrat foarte putin in mine.El nu a ejacuat deloc dar imi est frica ca acest contact sexual a fost neprotejat si presupune un risc.Contactul sexual l-am avut la 7 zile dupa mentruatie.Precizez faptu ca imediat dupa contact am sangerat foarte mult pana a 2 zi dimineata.Cel mai mult imi este frica de lichidul de pre-ejaculare dar el imi spune sa stau linistita ca nu si-a dat drumu in nici un fel.Exista posibilitatea ca el sa nu simta acest lichid de preejaculare cand ii da drumu.Pot sta linistita in privinta asta?E posibi sa fiu insarcinata?
4 comentarii
0
30-07-2009, ora 16:01
andrushka
Nu este medic/terapeut
andrushka
Exista un risc, unul mic ce-i drept, dar exista. Si totusi de ce nu v-ati protejat? prezervative se gasesc in toate farmaciile si nu costa o avere. Mai bine va protejati decat sa va treziti cu copii, ca banuiesc ca nu va doriti asta, din moment ce ai intrebat aici
0
30-07-2009, ora 16:23
cosmina02
Nu este medic/terapeut
cosmina02
din moment ce ai spus ca "a intrat foarte putin " si chiar daca nu a mers pana la capat. eu zic ca nu este vorba de sarcina.
cel mai bine este sa te protejezi, cu prezervativ cred ca este cel mai sigur sau daca esti implicata intr-o relatie de lunga durata si serioasa poti folosi anticonceptionale, dar nu inainte de a va face analizele amandoi, sa vedeti daca sunteti sanatosi...
si anticonceptionalele nu le lua asa dupa ureche, ca ai auzit de la unu si altu, du-te la medicul ginecolog sa iti prescrie... depinde de fiecare persoana ce i se potriveste...
succes !!!!
0
30-07-2009, ora 16:53
bioionic.eu
Nu este medic/terapeut
bioionic.eu
De intrat a intrat ca altfel nu mai sangeram dupa dar nu a intrat mult.Nu a ejaculat deloc dupa ce s-a retras din mine.Dar mie imi e frica de lichidul pre-ejaculator.Poate sa ii dea drumu si sa nu simta ca a facut lucru asta?
0
30-07-2009, ora 18:47
bioionic.eu
Nu este medic/terapeut
bioionic.eu
Si cum poti sa ramai daca nu a ejaculat nici in mine si nici dupa ce s-a retras.Teama mea o reprezinta lichidul pre-ejaculator.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •