Posibila sarcina desi iau anticonceptionale.

12-06-2016
Emma w
Nu este medic/terapeut
Emma w
Buna ziua, am intrat pe acest forum cu scopul de a cauta un raspuns la nelamurirea mea.
Am 20 de ani si iau anticonceptionale MILIGEST de un an si 8 luni bine inteles la sfatul medicului. 21 de zile cu 7 pauza. Toate bune, menstruatia s-a regularizat, numai ca, pe 24 mai am luat ultima pastila si menstruatia a venit normal pe 28 mai. Pe data de 1 iunie am avut contact sexual neprotejat, iar el a ejaculat inauntru, trebuia sa incep miligest in aceeasi zi numai ca am adormit am uitat si le-am luat pe la 3 dimineata (deja 2 iunie). Urmatoarea pastila am luat-o in jurul orei 12 noaptea, iar urmatoarea la ora 21 cum le luam de obicei ( vineri). Sambata seara pe 4 spre5 iunie am racit, probleme cu amigdalele, antibiotice( Cefort ) injectabil 5 zile. In tot acest timp de la prima pastila nu am mai avut contact sexual. Ieri( 11 iunie) am avut o scurta durere de burta ca si cele de la menstruatie. De atunci (5 iunie)am continuat sa iau pilulele in fiecare seara la aceeasi ora. Azi(12 iunie) alta durere scurta, de data asta si cu o scurgere rosie spre maroniu. E posibil sa fie vreun efect al injectiilor sau sa fiu insarcinata? Si daca sunt ce riscuri sunt asupra fatului? Greturi am avut cateva zile dar am crezut ca e de la tratamentul pe care l-am urmat. Astept un raspuns, multumesc!
1 comentarii
0
13-06-2016, ora 16:11
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Avem o intrebare: pastilele anticonceptionale le-ati continuat si in perioada in care a fost administrat antibioticul? In cazul in care le-ati continuat si nu ati avut contact sexual nu aveti cum sa ramaneti insarcinata, in mod normal. Continuati pilulele si pentru siguranta va recomandam sa faceti un test de sarcina din prima urina de dimineata (test cumparat in farmacie) sau un test de sarcina BetaHcG din sange.

Echipa Medicala Marie Stopes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Însărcinată pe anticoncepționale
  •