Posibila sarcina? Un sfat urgent, va rog!

18-02-2008
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
De cateva luni am ceva probleme. in octombrie 2007 am facut tratament pentru o candidoza. dupa aceea, am inceput sa am dispareunie (dureri in timpul actului sexual. deveneau din ce in ce mai intense, imi cuprindeau tot abdomenul si pelvisul drept. in timp au mai scazut, si sunt predominante pe partea dreapta. ca mijloc de protectie folosim prezervativ, s-a spart o data dar am luat postinor. Ideea e urmatoarea: in ultima luna mi s-a marit abdomenul! nu e vorba ca am facut buirta, dar pur si simplu abdomenul inferior s-a marit. in jurul buricului simt contractii permanente, mai ales intr-un punct din dreapta buricului, la 2 cm mai jos...ca nijte palpitatii, si sunt dese, la fiecare secunda. sunt constipata de vreo 2 luni, am scaun o singura data pe saptamana. in ultimele 2 luni am avut menstruatie, numai ca a fost mai neobisnuita, cu dureri fffff mari, nu ma puteam ridica din pat si nu puteam merge, si sangele era f inchegat, iar daca nu imi apasam pe burta, acesta nu curgea. am ameteli de o luna, care ma iau brusc, si mananc aproape incontinuu. urinez f des, acum o luna urinam la interval de jumatate de ora, chiar si noaptea. e posibil sa fie sarcina? sau alta afectiune?
8 comentarii
0
18-02-2008, ora 00:00
bitzy
Nu este medic/terapeut
bitzy
consultul medicului e sfant..dar stiu ce inseamna groaza de medic si de ce e posibil sa zica..asa ca de dimineata te duci si ti iei un test de sarcina..nu are rost sa te chinui...nu te baza doar pe un sg test si un sg rezultat..iti propun totusi sa te ducu la medic..chiar daca nu esti insarcinata(doamne ajuta)..tot nu cred ca este normal ceea ce ti se intampla..deci doctorul:)
0
18-02-2008, ora 00:00
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
of, mi-e frica de testul acela de sarcina! cred ca lesin inainte sa vad rezultatul! problema e ca am bacul anul acesta si abia daca am timp sa dorm, apai sa merg la medic. si atunci cand am fost in octombrie, am fost la urgenta, la 10 seara! :-S am avut acum ceva ani chist ovarian, litiaza renala, am ulcer...si doar 19 ani :D sper sa nu fie sarcina :-S il pun pe prietenul meu sa citeasca rezultatul :((
0
18-02-2008, ora 00:00
bitzy
Nu este medic/terapeut
bitzy
am trecut prin faza cu testul..la mine a fost super naspa..ca din cauza luminii vazusem gresit rezultatul si timp de 5 -10 min am plans crezand ca sunt insarcinata..dar stii care a fost cea mai placuta faza?reactia prietenului...care ma consola si era langa mine...ei normal..si cand m-am uitat din nou..am vazut ca..nus:D...atunci sa vezi fericire.recunosc ca eu cred ca s cea mai fricoasa fata in ceea ce priveste sarcina...pt ca eu am in fiecare luna intarzieri..si chiar daca am facut-o cu prezervativ eu tot stau cu stres desi stiu ca toata viata mea mi-a venit ciclu cu intarziere..deci te inteleg..e greu..dar nu este mai greu sa te gandesti "daca sunt?"..si zilele trec..ceea ce nu i bine.., , stiu ce i cu bacu..stiu si ce i cu sesiunea..dca stai sa te gandesti mereu ai ceva mai important in viata care ti ocupa tot timpul..cei drept 1 zi nu se intampla nik daca-ti rupi din program ca sa te duci la medic si sa ti iei de o grija astfel sa si poti invata linistita.te poop..astept vesti
0
19-02-2008, ora 00:00
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
mi-am facut curaj, intr-un final, sa-mi fac un test de sarcina. o sungura liniutza! :D credeam ca lesin inainte sa apara rezultatul. a doua linie nici gand sa apara, nici macar stearsa, nimic. deci nu sunt, nu? :D am citit pe undeva ca daca saricna e inaintata, de vreo 2-3-4 luni, nu mai iese rezultatul. stii ceva de asta?
0
19-02-2008, ora 00:00
bitzy
Nu este medic/terapeut
bitzy
andra ma bucur tare mult! eu cand mi am facut tetele nu prea am tinut cont de mai nimic.stiu ca cel mai indicat este sa ti faci testul dimineata daca este de urina si ca un rezultat pozitiv se poate afla la 7/14 zile de sarcina.mie una mi se pare absurd sa nu ti apara daca esti insarcinara in 2-3-4 luni, adica, atunci cand esti "foarte insarcinata"..cred a ar trebui sa-ti apara clar!..uite cum faci..maine dimineata iti mai faci un test.o sa ti iasa la fel vei vedea...:) dar la medic tot trebuie sa te duci ca simptomele alea nu s a bine...of..si eu tre sa ma duc la medic ca am niste dureri ingrozitoare la menstruatie si dereglari..asa ca tre sa ne facem tupeu amadoua si sa mergem la tanti doctoritza.bafta.
0
20-04-2008, ora 00:00
oana220
Nu este medic/terapeut
oana220
Buna p_andra. tot incerc sa las un coemntariu in legatura cu problema ta si nu reusesc.
eu am aceleasi simptome ca si tine si pentru ca am vazut ca postul tau e de ceva vreme ma gandeam daca potis a-mi spui cum ai rezolvat.

si eu am acum abdomenul inferior umflat si acele palpitatii in jurujl buricului. nu prea inteleg de ce.
daca ai putea sa-mi spui ce a fost in cazul tau ti-as fii extrem de recunsocatoare.
mersi
0
20-04-2008, ora 00:00
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
la mine pana la urma era o problema a uterului...si anume...ei, mi-e un pic rusine, dar fie. se pare ca iubitul meu are penisul un pic cam mare pt vaginul meu...si a tot fortat colul uterin, si se inflamase... si al doilea motiv..mai ales al balonarii...era faptul ca am sinfdromul colonului iritabil... adik am o problema cu intestinul gros, sunt mai tot timpul constipata...si asta poate da si probleme in timpul sexului..mai ales ca in intestin mi se acumuleaza o cantitate mare de gaze... durerile de uter inca le mai am... la menstruatie nu mai zic... si chiar si cand nu sunt in timpul ei, daca incordez muschii abdominali, simt k mi se rupe uterul... si abdomenul il am tot un pic umflat...cred ca am sa merg totusi la un specialist...k la medicii de aici din tulcea... mai multe stiu eu cred ca.
0
20-04-2008, ora 00:00
oana220
Nu este medic/terapeut
oana220
mersi foarte mult de raspuns. mie mi-a fost frica sa nu fiu isnarcinata.am facut atatea teste de sarcina ca le-am pierdut sirul.
si eu am probleme cu cosntipatia sper sa fie doar asta motivul.
multumesc frumos de raspuns :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  • Candidoza vaginală în sarcină
  •