Posibila sarcina va rog raspundeti

20-02-2016
Iriina ana
Nu este medic/terapeut
Iriina ana
Buna seara, am o problema imi intarzie menstruatia luna trecuta mia venit pe 7 iar pe luna asta suntem in 20 si nu isi face aparitia mentionez ca am avut contact sexual pe 4 dar in fiecare luna imi intarzie asa posibil sa fiu gravida am facut sex farà prezervativ dar nu a ejeculat in mine. Si vreau sa va spun ca pe luna lui decembrie nu mia venit menstuatia deloc va rog puteti sa-mi spuneti de ce sunt foarte ingrijorata. Va multumesc!
4 comentarii
0
21-02-2016, ora 11:32
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Am scris de nenumarate ori pe acest forum si pare ca nu este suficient. In timpul excitarii barbatului prin penis circula un lichid care contine spermatozoizi. Cu cat momentul ejacularii se apropie cu atat numarul de spermatozoizi din acest lichid creste, atingand numarul maxim in momentul ejacularii. Aceasta inseamna ca exista risc de sarcina chiar daca partenerul nu a ejaculat inauntru.
Pe de alta parte: i se spune "ciclu" menstrual pentru ca ar trebui sa aiba o anumita periodicitate; daca nu o are inseamna ca ceva nu este in regula si ar trebui vazut ce.
Va recomand un control ginecologic pentru a stabili daca exista sarcina si pentru a se vedea cauza dereglarii ciclului (cu analize medicale specifice, nu cu tratament cu anticonceptionale dat aiurea).
0
21-02-2016, ora 11:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Exista in orice zi a lunii, de la 1 la 31, risc de sarcina, daca nu folositi prezervativul.
De ce riscati daca aveti prezervativ ?
0
21-02-2016, ora 14:39
david90
Nu este medic/terapeut
david90
---------*

Pt cei care practica metoda 'coitului intrerupt', nota bene! Se pare ca nu toti barbatii elibereaza spermatozoizi in lichidul preejaculator.Cei care o fac, probabil au un sfincter uretral extern care nu inchide bine si permite evadarea spermatozoizilor din prostata.

p.s. Ma batea gandul mai demult, sa-mi iau un microscop electronic, sa studiez mai amanuntit subiectul... :)) Banuiesc ca exercitiile Kegel ar fi benefice in cazul in care spermatozoizii mai evadeaza.E ceva ce trebuie testat.

Clara, probabil fiindca prezervativele sunt cam scumpe.10 lei 4 buc nu e de ici de colo.Cumperi 10 paini. :))
Iar cel de-al doilea motiv ar putea fi faptul ca se gandesc si ei la saracii spermatozoizi...Iti dai seama ce traumatizat este sa-ti vezi terenul mult promis din spatele prezervativului..

(*modificat de admin)
0
21-02-2016, ora 14:57
david90
Nu este medic/terapeut
david90
*traumatizant
Lasand ironia deoparte, prezervativul e cel mai indicat, fiindca te scuteste de stres si plus ca ajuta si in cazul ejacularii premature.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •