Post operatie masea de minte

02-04-2013
Melusine
Nu este medic/terapeut
Melusine
Buna seara ! In urma cu o saptamana am fost operata pentru o extractie de masea de minte, cea de jos din dreapta. Operatia din cate mi s-a spus a fost una mai grea, a durat o ora jumatate, din cauza ca maseaua era indreptata aiurea.
Nu stiu cat e de normal ca dupa 8 injectii anestezice sa mai simt durere, dar si eu am simtit ca a fost o operatie grea. Dupa operatie mi s-a umflat un pic obrazul, insa am putut sa-mi deschid gura, sa mananc, sa mestec, am putut vorbi si nu am avut mari dureri, decat in jurul obrazului unde ziua urmatoare s-a umflat foarte tare.
Ce ma ingrijoreaza este ca m-a operat un medic rezident si desi mi-a placut cum a lucrat, deci nu am avut nimic cu ce sa ma plang, totusi, tind sa ma simt ca un cobai.
Acum s-a dezumflat obrazul, insa am in dreptul locului unde a fost maseaua ca un fel de golomot intarit si nu stiu cat e de normal.Pe langa asta, inca nu pot deschide gura ca inainte si mi-a zis medicul ca a trebuit sa taie din muschi si ligamente ca sa poata sa scoata maseaua si ca a cusut mai aiurea locul din cauza asta. Am impresia ca a cusut si peretele obrazului. Chiar nu stiu ce sa cred, daca va reveni la normal pentru ca vorbim de carne, si nu de guma ca sa se intinda.Plus de asta, eu cant si am nevoie sa deschid gura cat de larg pot pentru asta.
Va rog frumos sa-mi dati un raspuns cat de repede se poate!
Sunt chiar ingrijorata !
1 comentarii
0
05-04-2013, ora 15:28
Melusine
Nu este medic/terapeut
Melusine
up
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Osteita alveolară (alveolita postextracțională)
  • Când tratăm molarul de minte
  • Ce rol are măseaua de minte?
  • De ce doare locul extracției?
  • Un nou studiu arată că extracția celui de-al treilea molar are efecte pozitive pe termen lung asupra gustului
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •