Postinor 2

27-04-2015
Tomii
Nu este medic/terapeut
Tomii
Buna seara as dori si eu niste raspunsuri. Deci ieri am avut contact sexual protejat dar ca dragul de prezervativ a dat un rateu sa rupt ok am dat repede fuga la farmacie am cumparat postinor 2 si prietena mea la luat la aprox 30-40 min dup. actul cu pricina si a 2 pastila dupa 12 ore (prima ieri 26.04.2015 ora 21 si a doua astazi dimineata la ora 9 ) ciclul ea venit luna asta in data de 10 il are foarte neregulat. Deci principala mea intrebare ar fi cam ce sanse ar fi sa ramana insarcinata si ce simtome ale postinorului ar putea sa ne linisteasca... adica ca sia facut efectul si cam in cat timp poate face un test de sarcina ???? va multumesc mult si scuzati greselile gramaticale

Tin sa precizez ca mereu folosesc marca durex si nu cele mai subtiri
1 comentarii
0
29-04-2015, ora 19:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
-*
Copii,

Incercati si straduiti-va din rasputeri sa aveti relatii sexuale numai cu sotul sau sotia voastra.
Multe lucruri neplacute veti intalni in viata daca nu respectati aceste sfaturi.
Bolile cu transmitere sexuala, sarcini nedorite, avorturi, certuri, despartiri sunt doar o parte dintre ele.

Sa presupunem ca prietena ta ar fi ramas insarcinata de la incident si ca acel ovul al ei s-ar fi unit cu spermatozoidul. Ei bine voi nici nu ati gandit prea bine dar in acest caz puteati omori un suflet care nu e putin lucru.

Daca folosesti aceste pilule de a doua zi nu vei stii niciodata cate avorturi ai si cati copii ai omorat cu o singura pastila. Sa nu uitam ca sufletul copilului apare in momentul fecundarii.

Fiecare test de sarcina are regulile lui. Cumparati-l, cititi prospect si il faceti conform prospectului.

Desi, dupa parerea mea, pastila a omorat tot ce se putea...

Trist ca se intampla asa ceva in loc sa va bucurati impreuna de orice lucru pozitiv pe care vi-l ofera viata, in afara de relatiile sexuale.

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul