Postinor 2 + menstruatie neregulata

14-10-2012
Andraa08
Nu este medic/terapeut
Andraa08
Buna ziua! Am 21 de ani si niciodata nu am avut menstruatia regulata. Am mers la diversi medici si majoritatea mi-au dat sa iau contraceptive, am luat aproximativ 3 ani anticonceptionale si bineinteles ca dupa ce le-am lasat, ciclul menstrual a revenit la vechile obiceiuri. Eu si prietenul meu, dupa ce m-am lasat de anticonceptionale, ne-am protejat tot timpul cu prezervativ, insa s-a intamplat si un eveniment nefericit si anume sa se rupa. Am luat Postinor 2 la 14 ore dupa incident si urmatoarea pilula dupa exact 12 ore dupa prima. Dupa cum v-am zis, nu am avut niciodata menstruatia regulata, ultima fiind in data de 15 iulie, iar acum suntem in octombrie (am facut si test de sarcina, inainte de postinor si a iesit negativ). Astazi la 5 zile dupa adminstrarea Postinor am acele sangerari, despre care este mentionat si in prospect. Intrebarea mea este: daca nu am menstruatia regulata, cam cand ar trebui sa ma astept la urmatoarea? si aceste sangerari pot fi abundente si de ce factori depinde acest lucru?
2 comentarii
0
14-10-2012, ora 21:31
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Postinorul poate "da peste cap" si mai tare ciclul menstrual. Nu e regula cu, cantitatea de sange. Oricum, evita, evita, evita sa mai iei postinor!
Sanatate!
0
14-10-2012, ora 22:02
Andraa08
Nu este medic/terapeut
Andraa08
Da, eu incerc pe cat posibil sa nu mai iau, insa chiar a fost o urgenta... :(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciclul de două ori pe lună
  •