POSTINOR si intarzierea menstratiei

17-01-2010
nico23
Nu este medic/terapeut
nico23
pe 19 ian se fac doua saptamani de cand am luat postinor. pe 12 ianuarie trebuia sa-mi vina menstruatia, azi suntem in 17, deci mi-a intarziat cu 6 zile. am simptomele propriu-zise pentru menstruatie: dureri de burta, balonare, mi s-au intarit sanii, sfarcuri sensibili. credeti ca este vreo problema? sa nu-si facut postinor efectul? cat de mult poate intarzia postinor menstruatia?
multumesc anticipat!
4 comentarii
0
17-01-2010, ora 20:36
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Poate intarzia 5-7 zile, dar depinde si de organism sa sti, dar odata luat in cele 72 de ore, ambele pastilute nu ai dc sa iti faci griji, acum sper sa nu le fi luat pe ultima suta de metrii, dar daca le.ai luat cel mai repede dupa contact poti sta linistita. te pup si ai grija de tine !
0
18-01-2010, ora 19:54
freakzoid
Nu este medic/terapeut
freakzoid
si daca imi intarzie menstruatia o saptamana sau mai mult ca in cazul lui nico si inainte sa vina, in timp ce am simptomele alea premenstruale fac sex si iau un escapelle la 6 ore dupa(mare prostie, i know)...am facut si un test de sarcina inainte de partida la care am luat escapelle dupa si iesise negativ...sa fie intarzierea aia din cauza Postinorului luat in urma cu o luna?Si cam cat intarzie maxim...mai ales ca se adauga si efectul pastilei de Escapelle?
0
19-01-2010, ora 11:58
andruss
Nu este medic/terapeut
andruss
buna am si eu o intrebare...va rog frumos ajutati-ma:(
am avut un contact neprotejat.eram in ultima zi a fertilitati, si cu o zi inante de ziua ovulatie...era un contact neprotejat...dupa 26 ore am luat postinor, cea de a 2 pastila am luat dupa 12 ore...ma doare burta, am senzatii ca si iante de menstruati da inca nu mi-o venit...:|
am citit ca daca sarcina nu sa instalat atunci trebuie sa ai sangerari, eu nu am avut sangerari, deci s-a instalat sarcina?:|va rog frumos ajutamima
0
19-01-2010, ora 12:16
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Pai daca ai luat postinorul la timp, nu vad problema, tu l.ai luat binisor din cate am vazut aici [la ore ma refer. ] si nu cred ca s a instalat nici o sarcina, depinde de organism, menstra poate aparea dupa 5 zile..7 zile, depinde de organism acum.. iar postinorul asta nu isi face efectul in cazul in care chiar l.ai luat pe ultima suta de metrii sau ai depasit 72 de ore.. eu cred ca si.a facut efectul, nu avea cum sa nu isi faca..:) adica nu vad dc nu si.ar face. te pup si ai grija de tine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul