Postinor.. Un sfat cat mai repede va rog

02-04-2009
annay
Nu este medic/terapeut
annay
Am si eu o problema... acum cateva ore am avut un contact sexual si pentru prima data probleme cu prezervativul( practic s-a desprins si a ramas inauntru..o parte din sperma era inauntrul lui, dar presupun ca a ramas ceva si inafara lui, in vagin..)...si ghinion mai mare..in zona nu am gasit la nicio farmacie postinor.. Si nici nu pot sa imi dau seama daca e periada fertila.. pentru ca pana acum o luna am luat yasmin, si acum am facut paua; inainte de anticonceptionale ciclul era destul de neregulat( se amana de fiecare data cu o saptamana, doua) iar luna asta chiar nu stiu cand o sa vina, luna trecuta, dupa ce am terminat blisterul de contraceptive a venit pe data de 10 martie...iar acum suntem in 2 aprilie si nu stiu cand sa ma astept la urmatorul ciclu... :( maine dimineata ar fi 15 ore de la actul sexual, si nu stiu ce sa fac, pentru ca anticonceptionalele le-am intrerupt din cauza unui chist la san si mi-e frica sa nu afecteze acum si postinorul...:( Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat cat mai repede.
2 comentarii
0
03-04-2009, ora 08:13
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Probabilitatea unei sarcini nu e de neglijat (e in jur de 8 %). Pe de alta parte, nu sunt de neglijat nici reactiile adverse ale Postinor-ului, mai ales in cazul dv.
Un sfat e intotdeauna mai greu de dat decat o informatie. Una peste alta, mai degraba nu v-as sfatui sa luati Postinor.
0
02-04-2013, ora 00:11
anonim2990
Nu este medic/terapeut
anonim2990
Salut..am si eu nevoie de ajutorul vostru urgent...m-am dezvirginat ieri, si prietenul a folosit prezervat, (dar cand a scos penisul, prezervativul a ramas si l-am scos eu, , si pe urma mi-au mai curs 2 picaturi de sange)si menstruatia mi a trecut de 6 zile, e posibil sa fi ramas insarcinata?va rog dati-mi un sfat urgent.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul