Pot fi insarcinata?

02-05-2017
AndreeaDanela
Nu este medic/terapeut
AndreeaDanela
Buna ziua. Inainte cu 3 zile de a-mi veni menstruatia, am avut primul contact sexual protejat. Prezervativul nu s-a rupt. Ciclu mi a intarziat in total o saptamana, cred ca datorita stresului. Intrebarea mea este:mai exista vreo sansa sa fiu insarcinata? Nu am niciun simptom totusi... Doar ca sunt momente cand ma gandesc la aceasta posibilitate si ma panichez, imi bate inima foarte tare, iar respiratia mi se ingreuneaza. Va rog din suflet sa imi oferiti un raspuns.
1 comentarii
0
02-05-2017, ora 13:37
Miha19
Nu este medic/terapeut
Miha19
Buna ziua pe 27 am avut contact sexual neprotejat, a ejaculat inauntru. Urinez des, pofta de mancare e mai mare si am o stare de nervi. Posibil sa fie vb despre o sarcina? Azdimineata mi am facut un test este negativ l am facut prea devreme?. Dupa cat timp sa mai fac un test, ? Mentionez am observat la sani ca sa facut mai maro cel din jurul sfarcului! Va multumesc frunos astept raspunsurile dvs! O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul