Pot fi insarcinata chiar daca mi'a aparut menstruatia?

04-02-2007
Baby
Nu este medic/terapeut
Baby
Imi vine mentruatia aproximativ normal...avand in vedere ca nu l'am avut niciodata regulat...am facut un test de sarcina care a iesit negativ.Totusi am impresia ca mi'a crescut burtica...nu sunt sigura...mi'e frica...va rog sa'mi raspundeti.
3 comentarii
0
12-02-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Testele de sarcina obisnuite (acelea de tip "test Barza") pot da erori, dar sunt de tip "rezultat fals pozitiv". Erori de tip "rezultat fals negativ", adica testul sa arate ca nu exista sarcina, dar ea sa existe, nu am intalnit si nici auzit pe la alti colegi, vorbind desigur de test in termen si corect efectuat. Poate ca ar fi bine sa cercetati alte variante pentru cresterea burticii...
0
24-02-2007, ora 00:00
anna11
Nu este medic/terapeut
anna11
am inteles ca poti avea menstruatie si in timpul sarcinii, dar chiar si asa banuiesc ca exista simptome ale existentei sarcinii.daca nu exista sansa de a achizitiona un test, care ar fi simptomele generale care ar indica ca o femeie e insarcinata?..va rog sa-mi raspunde-ti
0
24-02-2007, ora 00:00
Baby
Nu este medic/terapeut
Baby
1.greatza, in special dimineata...2.nu mai suporti anumite mirosuri cu care nu aveai nimic inainte(cum ar fi...fumul de tzigata, anumite parfumuri...)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația peste sarcină
  • Poți avea ciclu menstrual în timpul sarcinii?
  •