Pot intarzia menstruatia?

15-09-2011
karinap
Nu este medic/terapeut
karinap
As vrea sa stiu daca pot intarzia mentruatia pt o saptamana.Am inteles ca se foloseste vitamina K, dar eu iau Diane 35 si as vrea sa stiu daca e indicat sa se foloseasca impreuna si ce riscuri ar exista.De asemenea, daca iau urmatoarea folie cu Diane 35 cu o saptamana mai tarziu fata de normal, va avea acelasi efect la sfarsit?Adica pot intazria menstruatia si prin metoda asta fara sa ma dereglez prea tare?Daca da, in saptamana in care nu le iau, presupun ca e indicat sa se foloseasca o alta metoda de contraceptie?
Multumesc!
3 comentarii
0
16-09-2011, ora 00:52
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
N-ai ce face??? Iti faci probleme singura? De unde-ti vin ideile astea? Lasa corpul in pace, nu amana nimic, nu forta nimic. Si iei atatea pastile..cu prezervativ nu se poate? Pastilele iti fac rau la stomac, ficat, vezica biliara, rinichi..
0
16-09-2011, ora 01:01
karinap
Nu este medic/terapeut
karinap
Eu am intrebat doar din punct de vedere medical, nu pt sfaturi de viata.Daca vreau sa fac lucrul asta e clar ca am un motiv bine intemeiat, asadar daca poate cineva sa imi raspunda strict la ce am intrebat, multumesc!
0
16-09-2011, ora 08:13
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Din moment ce luati Diane, puteti folosi Diane pentru dirijarea ciclului. Stiind ca atata timp cat luati Diane menstruatia nu apare, procedati astfel: dupa sfarsitul foliei continuati folie noua fara pauza obisnuita de 7 zile. Intrerupeti folia noua dupa primele 7 pilule si faceti pauza de 7 zile. Cele 14 pilule ramase pastrati-le, nu se stie cand va vor folosi din nou.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum să-ți întârzii menstruația pentru câteva zile?
  •