pot ramane insarcinata de la primul act sexual?

68 comentarii 1 2 3
0
25-09-2014, ora 19:44
mirela...
Nu este medic/terapeut
mirela...
Buna am si eu o problema pe la inceputul lui augus am avut un act sexual.Nu semana cu act chiar deoarece prietenul meu doar 3 4 cm a introdus a durat vreo 5 min maxim a fost neprotejat si nu a ejacuat in mine sunt inca virgina nu ma durut.acum sunt ft speriata pot fi insarcinata ? Mentionez ca ciclul nu este regulat shi a venit la timp (30 zile) a durut ca deobicei 5 zile si a fost abundenta ca deobicei.am facut 6 teste shi toate au aratat negativ.ajutatima va rog
0
01-11-2014, ora 03:54
Romania_2014
Nu este medic/terapeut
Romania_2014
Buna seara!!!! am si eu o nelamurire m-am jucat cu prietena mea dezbracati si am atins-o p la putza!!!! dar nu am bagat-o pt ca nu aveam prezervativ... mi-am dat drumul dar nu p ea... apoi iar ne-am mai jucat unpik... ar putea fi vre-o problema??!!! fta e virgina !!!!! Eu am citit si mai p sus.dar totusi as vrea un raspuns d la cnv care stie!!!! (stiu ca e penibil dar... )
Va rog sa imi raspundeti multumesc!!!!!
0
22-02-2015, ora 17:58
444
Nu este medic/terapeut
444
Buna..Am o nelamurire si ma gandeam ca ma puteti ajuta...Eram virgina si am facut.o pentru prima data...impropriu spus am facut.o..Penetrarea nu s.a efectuat pana la capat...M.a durut si am renuntat..Doar ca prietenul meu nu a folosit prezervativul.. si nici sangerari mari nu am avut, a fost ceva foarte minor..Deci, nu e posibil sa raman insarcinata nu? Mentionez ca am facut.o cu vreo 2 zile inainte sa imi vina ciclu... pot fi insarcinata? Ma ajuta cineva cu vreun raspuns? va rog
0
25-06-2015, ora 20:54
ionyka tha
Nu este medic/terapeut
ionyka tha
buna sunt ioana am 17 ani...tocmai ce mi-am inceput viata sexuala acum o saptmana si am facut-o neprotejat...fiind virgina a fost normal sa ma doara si sa-mi curga sange nu???...acum mi-e putin cam frica sa nu fi ramas insarcinata...va rog mult daca ma puteti ajuta cu vreun sfat sa nu ezitati.dupa actul sexual a doua zi si a 3-a zi mi-a curs sange ca la menstruatie...este posibil sa fi ramas insarcinata????va rog mult sa ma ajutati!!!!
0
26-06-2015, ora 17:06
elena potlog
Nu este medic/terapeut
elena potlog
Buna ziua va rog sa ma ajutati!!!! in urma cu doua luni am suferit u avort medicamentos... am avut mestruatie dupa aproape doua luni iar acum ar trebuii sa vina ce a de a doua menstruatie dupa avort ( pe 4 iulie) iar eu am anumite simtome care ma pun pe ganduri! - sanii au crescut (nu sunt durerosi deloc) iar pe sfarc am niste bubite albe in unele momente ale zilei...ma
gandeam ca poate din urma avortului sanii nu s au refacut... m au durut ovarele trei zile... si spatele ! Trebuie sa precizez ca am avut contacte sexuale fara ejaculare inauntru! va rog sa ma ajutati cu un raspuns !
0
12-12-2015, ora 16:23
veri222
Nu este medic/terapeut
veri222
Buna!! Am nevoie neaparat de un raspuns.. Eu si prietenul meu am avut un contact sexual neprotejat pe 6 decembrie eu fiind virgin insa el nu a ejaculat in mine, dupa 15-20 de minute a avut loc al doilea numar dar el nu a urinat nici nu s-a spalat dupa primul numar, si nici dupa ce a terminat al doilea numar nu a ejaculat in mine, am sangerat foarte putin la primul numar iar apoi am mai sangerat dupa ce am terminat cand m-am ridicat.. Cam la o ora dupa contact... Iar ciclul mi-a venit pe 11 si este normal.. Nu stiu daca am fost in perioada fertila. Va rog ajutati-ma sunt sanse sa raman insarcinata????. Am nevoie cat mai repede de un raspuns, eu si prietenul meu suntem cam speriati.. Va multumesc !!!!
0
13-02-2016, ora 10:39
andreiii1
Nu este medic/terapeut
andreiii1
buna ziua...eu si prietena mea am avut un contact sexual (nu stiu daca e corect sa ii spun asa)... amandoi am avut lengeria intima pe noi dar doar ne-am jucat... este vreo posb ca sa ea sa ramana insarcinata? ea a fost un pic uda de la mn deoarece am facut in lengeria mea si dupa ea sa atins de mine...zona in care ea s-a udat e aproape de zona ei intima...sunt un pic stresat...stiu ca suna banal ptr unii dar chiar nu stiu
0
23-06-2016, ora 22:57
Radu11
Nu este medic/terapeut
Radu11
Buna, in urma cu 2 zile eu si prietena mea am avut primul act sexual, iar eu aveam pe penis lichid Pre-ejacular. Când a venit vorba sa ejaculez am scos-o si am ejaculat afara. E posibil sa rămână însărcinată ? Aștept un răspuns, sunt destul de speriat.
Adaugă un comentariu / răspuns
68 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  • Sunt însărcinată?
  •