Pot sa beau, am voie sa beau acest ceai ming daca iau medicatie psihotropa??

19-05-2018
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Buna ziua tuturor.As avea o intrebare pentru cunoscatori si v-as fi recunoscator daca ati raspunde.Daca iau medicatie psihotropa(rispolept consta, prozac si quetiapina)as putea sa beau ceaiul acesta revigorant si detoxifiant si bun si pentru slabit care are ca
Ingrediente:
fructe deshidratate de Ananas (Ananas comosus) - 30%, frunze de Senna (Cassia angustifolia) - 25%, frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) - 15%, parti aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense) - 15%, alga Fucus vesiculosus - 10%, aroma de ananas.


Sau exista probleme adica interactioneaza sau nu e bine, nu e recomandat?O ceasca pe zi.
Am inteles din prospecte ca ceaiul de sunatoare nu e indicat sa il asociem dar acesta care ny are sunatoare si are ingredientele de mai sus mentionate cum e?
Doream sa il iau ca si un adjuvant alaturi de abtinere de la dulciuri, prajeli, sucuri) si ma gandesc serios daca mi-ar face bine sau nu tinand cont ca eu iau medicamentele psihotrope mentionate.Deci care e parerea voastra?Ce spuneti de ceai?Ceaiul scrie ca e 100%natural.
Astept cu interes raspunsul dvs.Va multumesc anticipat si va doresc o saptamana frumoasa.
5 comentarii
0
19-05-2018, ora 02:43
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Ar fi in regula acest ceai?
0
19-05-2018, ora 13:21
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Salut Vernuse !
Nu stiu sa-ti spun daca interactioneaza sau nu cu medicamentele tale, numai domul doctor Mătușa te poate ajuta aici. Dar vreau sa te intreb ceva: Inca mai cauti formule magice de detoxifiere si slabire ? Vezi ca si in domeniul asta e multa manipulare din partea celor care vor sa faca bani prostind lumea. O alimentatie corecta si sanatoasa e tot ce ai nevoie pentru ca organismul sa functioneze perfect. Nu ai nevoie de nici un supliment la care se face reclama la tv sau in alta parte. Daca stii engleza iti dau eu o carte foarte buna de nutritie in care explica super misto si clar tot ce trebuie sa stii. Daca o citesti p-asta nu mai ai nevoie de nimic altceva. E scrisa de oameni de stiinta americani nu de "dr. Menci" al nostru. E un fel de manual dupa care se invata nutritia la scoala.
Zici ca te abtii de la dulciuri ? Sper ca nu te abtii si de la fructe, da ? :) Ca si ele tot "dulce" sint, dar un dulce sanatos. Iar daca le consumi nici nu mai e nevoie sa te abtii (adica sa suferi), pentru ca pur si simplu nu mai simti nevoia sa consumi din cele nesanatoase (zahar rafinat, sucuri). Doar ai grija sa nu depasesti 25-30g de fructoaza pe zi. In rest poti sa mananci ce fructe vrei. Iar la sarbatori poti sa mananci chiar si tort, ca nu are nimic daca o faci ocazional.
Aaaa, si nu uita de sport daca vrei sa slabesti. :) Restul sint fantezii...
0
19-05-2018, ora 14:46
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
E foarte in regula acest ceai Vernus !
0
21-05-2018, ora 03:50
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Acest ceai contine ceai verde si nu e indicat ca eu iau psihotrope.Mi-am luat altul care se numeste Canadian Tea si am mai slabit 3kg cu el, anul trecut dar nu m-am mai tinut de el ca slabeam si mai mult
Martin cate fructe pot manca pe zi?Nu stiu cat inseamna 25g de fructoza.Eu am luat ceaiul ca si un adjuvant nu ca imi face minuni dar sper sa ma las mai ales de dulciuri si sucuri din comert, aici e provocarea cea mare:))
0
21-05-2018, ora 13:42
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Eu de cand am constientizat ca zaharul rafinat nu e bun, am trecut pe fructe si nici nu mai simt nevoia sa mananc dulciuri rafinate. Deci pur si simplu nu fac absolut nici un efort ca sa ma abtin de la zahar.
Cateva feluri de fructe pe zi poti sa mananci fara grija. O sa-ti trimit un mesaj privat cu 2 link-uri (ca aici le sterge adminul) unde poti afla exact cata fructoza contine fiecare fruct. Fructoza cica face rau la fel ca si alcoolul, pentru ca se duce direct la ficat si il ingrasa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: