Pot sa iau postinor dupa o luna?

09-08-2009
Kelly
Nu este medic/terapeut
Kelly
Buna ziua am si eu o problema..la inceput lunii lui iulie pe 5 am avut un contact sexual neprotejat si am luat postinor a doua zi dupa 20 de ore de la contact, iar a doua EXACT DUPA 12 ore! mentruatia mea dureaza cam 23 de zile, in iunie mi-a venit pe 18 si luna trecuta la fel..mia dereglat putin ciclul menstrual...iar in seara asta acum 2 ore am avut la fel un contact si sa rupt prezervativul, as putea sa iau postinor? Ce efecte adverse ar putea avea acum? Si cam in ce perioada are loc sau a avut loc fertilitatea mea? Eu am calculat undeva si imi arata ca sunt in perioada infertila dar nu stiu exact...va rog sa ma ajutati!!!
7 comentarii
0
09-08-2009, ora 12:49
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Personal NU va recomand nici contraceptive normale, nici cele de urgenta (Postinor)...alaturi de Roaccutane, contraceptivele sunt adevarate depozite de reactii adverse care pot duce pana la moarte subita. Decizia este a dumneavoastra. Mai bine sunteti mai cumpatata si mai precauta, decat...consultati-va cu un ginecolog!


Toate cele bune!
0
09-08-2009, ora 13:06
Kelly
Nu este medic/terapeut
Kelly
Nu miai raspuns la toate intrebarile. Eu cred ca cea mai buna decizie ar fi sa iau Postinor 2. Deoarece nu doresc o sarcina.
0
09-08-2009, ora 14:34
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick a fost mai mult decat explicit ca nu trebuie sa iei postinor, mai ales la un interval atat de scurt!!Aceste pastile se iau maxim de 2 ori pe an si la un interval de 6 luni, pt ca poti intampina complicatii foarte mari, inclusiv decesul!Si sa spunem ca iei si acum postinor, dar daca in fiecare luna ai cate un contact sexual neprotejat, vei lua de fiecare data??Mai bine fii mai atenta si nu te juca cu sanatatea ta!!
0
09-08-2009, ora 15:22
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Imi cer mii de scuze, dar NU va pot rsp mai mult decat deja am facut-o. Ma impiedica un principiu foarte serios si de neclintit. V-a rsp si Jackie, asteptati si alte sfaturi!
Pup Jackie!

Toate cele bune;)
0
09-08-2009, ora 16:38
Kelly
Nu este medic/terapeut
Kelly
Da am inteles. si va multumesc.dar nu vreau sa stau si sa astept si sa ma trezesc cu rezultatu testului de sarcina "pozitiv", daca ma intelegeti.Prefer sa suport consecintele.
0
09-08-2009, ora 16:47
Kelly
Nu este medic/terapeut
Kelly
si apropo la ce a spus jaqueline, prima dat am facut sex neprotejat si am luat postinor si deatunci am hotarat ca e mai bine cu prezervativ.Te org nu ma judeca pe mine, pt ca nu e vina mea ca sa rupt prezervativul.Asa ca din motive foarte intemeiate decid sa iau Postinor, cu toate riscurile ce vor aparea.
0
09-08-2009, ora 18:18
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu ai ce face, trebuie sa iei Postinor, daca luna trecuta ai avut ciclu pe 18, esti spre sfarsitul perioadei fertile.Il poti lua doar de doua ori pe an, iti poate da dereglarea ciclului, cu toate ca vad ca primele pilule de urgenta nu au creeat mari neplaceri.Partenerul tau trebuie sa fie mai atent cum aplica prezervativul, daca nu se prea impaca cu cele cumparate pana acum sa le schimbe, caci vezi ca, fara sa vrea, iti poate creea tie probleme de sanatate.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul