presiune in urechi si intepaturi sa fie cauzata de herniile discale?

08-12-2005
andivas
Nu este medic/terapeut
andivas
Este posibil ca senzatia de presiune in urechi si intepaturi sa fie cauzata de herniile discale? Am facut un examen RMN la coloana si mi s-a pus concluzia de hernii discale situate in partea cervicala, zona C5 - C6. Va multumesc
3 comentarii
0
11-01-2006, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Este posibil, dar mai bine faci si un control ORL pt. eliminarea infectiei otice ca si cauza a acestor simptome.
0
05-01-2010, ora 13:58
cristinac_1
Nu este medic/terapeut
cristinac_1
Buna ziua,

am fost racita cam pe la 1 decembrie, am facut tratament cu antibiotic, in timpul racelii aveam o senzatie de mancarime in urechi si o presiune in josul urechii, cam la baza acesteia (aveam o senzatie ca atunci cand ai vata in urechi si iti apasa pe partea de jos a urechii). M-am vindecat de raceala si durere in gat, dar am ramas cu senzatia aceea de presine la urechi. M-am tratat cu nurofen de 120mg, crezand ca este litiaza salivara, diagnostic dat de doctor, acum am trecut cu nurofen de 400mg si sare calda tot timpul la urechi, dar nu mai scap de acea senzatie. Daca ating partea de jos a urechii mi se desface, nu mai simt presiunea, dupa care isi revine. Joi o sa merg sa imi fac si o radiografie panoramica. Va rog sa imi spuneti ce credeti ca ar putea fi si ce pot sa fac in acest caz, deoarece este asa de neplacut si ma gandesc sa nu fie si altceva.Va multumesc.
0
16-08-2010, ora 14:21
nelutu badescu
Nu este medic/terapeut
nelutu badescu
am aceiasi problema (ca si andivas) in timp ce merg pe strada simt o presiune puternica in urechi si instabilitate in mers, am facut un film la coloana cervicala si am fisura posttraumatica la C5. acum mi s-a dat sa fac 10 sedinte la balneologie. iau betaserc de 1 luna, sa fie din aceasta cauza presiunea in urechi? cat mai dureaza aceasta stare de dizconfort si ce medicatie exista?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: