Prezervaticul a ramas in vagin dar nu ne'am dat seama...

07-07-2009
butterfly09
Nu este medic/terapeut
butterfly09
Aseara...i'am provocat iubitului meu o ejaculare fara contact sexual urmat de un binemeritat dus.Nu dupa mult timp ne'am aprins din nou...iar dupa 30 de minute de act sexual acesta s'a oprit brusc, dandu'si seama imediat ca nu mai are prezervativ.Ne-am oprit, am pipait prin pat dar nu am dat de nimik. Nu am bagat de seama( am zis ca a cazut pe langa pat sau marog...) el si-a pus un prezervativ nou..si acutl sexual a durat inca vre-o ora.Dupa toata povestea asta ne'am vazut de ale noaste: eu cu dusul..el cu stransul...dar nu gaseam nicidecum primul prezervativ.Eu m-am dus imediat la baie si am costatat ca primul prezervativ folosit A RAMAS IN MINE! El sustine ca in primul prezervativ nu s'a intamplat nimik ( si anume nu a ejaculat) dar din cate stiu eu.inainte de "punctul culminant" tot se produce o scurgere incarcata si aceasta cu spermatozoizi...scurgere ce normal ar fi prezenta chiar si in primul prezervativ.El mai sustine faptul ca...din pricina primei ejaculari.s-ar fi simtit "secat" si ca acel lichid de dinainte...inca nu s'ar fi produs(desi barbatii nu simt cand se producea acea scurgere) si chiar daca ar fi fost.nu avea cum sa se scurga pana la baza prezervativului..el fiind destul de lung, lichidul destul de putin iar prezervativul incolacit. Eu totusi am o temere.pentru ca noi.nu am simtit primul prezervativ (ramas in mine) iar continuarea actului ar fi putut " agita" indeajuns primul prezervativ incat s-ar fi scurs din interiorul lui.Incidentul s'a prdus imediat dupa ultima zi de mensturatie.Intrebarea mea este: sunt sau nu sanse sa fiu insarcinata?Va multumesc.
2 comentarii
0
07-07-2009, ora 13:28
lorelore
Nu este medic/terapeut
lorelore
Daca s a scurs ceva din prezervativ si dat fiind caerati in prima zi dupa menstruati nu artrb sa fie probleme deoarece nu erati in perioada fertila insa pt orice eventualitate v as recomanda sa luati pilula de a doua zi nu striga putina siguranta:)
0
18-09-2009, ora 23:50
butterfly09
Nu este medic/terapeut
butterfly09
it was all ok :P
nu am facut testul insa m'am dus la un cOntrol :-?? unde cik totul era in regula
nu am fost foarte linistita pe moment
insa absenta simptomelor in timp m'a calmat :p
Va multumesc :D
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici