prezervativ rupt si postinor, apoi iar prezervativ rupt si iar postinor

04-02-2009
Tania00
Nu este medic/terapeut
Tania00
buna ziua,

acum aproximativ o luna jumatate am avut ghinionul ca in timpul unui act sexual sa se rupa prezervativul. am dat fuguta la farmacie, am cumparat postinor si la 5 zile am avut menstruatie. la o luna dupa incident.s-a intamplat sa se rupa din nou, am luat din nou postinor...desi stiam ca nu este bine...dar ce puteam face? nu vroiam sa risc... la 6 zile am avut din nou menstruatie...iar prima zi a fost teribila. am avut dureri mari de ovare...stari de greata, ameteala, diaree. starea de rau a trecut in cateva ore insa, si inafara de menstruatie totul a fost normal. acum o saptamana... ghinion si s-a intamplat iar...numai ca eram in prima zi de dupa menstruatie, m-am documentat si am aflat ca nu ar fi o problema, dar ca sunt si exceptii, si cum stiu ca postinoru deregleaza hormonii...mi-e cam teama. am ales sa nu-l mai iau si a3a oara. stiu, trebuie vizita urgenta la ginecolog, dar momentan nu este foarte posibil. va rog sa-mi spune-ti ce sanse de a fi insarcinata sau ce riscuri exista.multumesc
5 comentarii
0
04-02-2009, ora 23:51
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sa se rupa prezervativul de 3 ori consecutiv...mi se pare cam mult!!Si daca s-a intamplat sa se rupa si a 2-a oara, de ce nu ati schimbat marca prezervativului??Durexul este cel mai bun!! Dupa al 3-lea contact sunt putine sanse sa fi ramas insarcinata!!Cred ca ar fi bine, avand in vedere ca la voi se rup prezervative pe capete, sa mergi la medicul ginecolog sa iti prescrie anticonceptionale!Ma mir ca te sperii doar de o eventuala sarcina, dar de boli nu iti faci niciun fel de griji???
0
05-02-2009, ora 00:01
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Si inca ceva:cred ca incurci menstruatia cu sangerile care le-ai avut la 5-6 zile dupa Postinor!!Acele sangerari pot fi reactii adverse ale Postinorului!!!
0
05-02-2009, ora 09:39
Tania00
Nu este medic/terapeut
Tania00
durex am si folosit, tocmai asta e problema. de boli normal ca ma sperii, dar avand in vedere ca imi cunosc partenerul de foarte mult timp, si nu a avut contacte decat cu mine, sunt oarecum mai linistita din punctul asta de vedere.
0
05-02-2009, ora 10:08
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
sunteţi sigură că folosiţi cum trebuie prezervativul.. adică pus pe penisul în erecţie, cu grijă să nu rămână aer în vârf etc. şi da postinor dă sângerare, e posibil să fi confundat acea sângerare cu menstruaţia. nu cred că ai cum să rămâi gravidă după al 3 lea contact
0
05-02-2009, ora 23:31
carlita
Nu este medic/terapeut
carlita
Ajutooor!!
Buna seara!
Acum o luna eu si prietenul meu ne-am inceput viata sexuala, de fiecare data am folosit prezervativ, insa acum cateva zile fara sa ne dam seama am inceput fara prezervativ, iar la un moment dat prietenul meu a avut o secretie preejaculatorie, si inainte sa inceteze si sa scoata penisul, ced ca putin din acea secretie a reusit sa imi patrunda vaginul, am luat postinor dupa aproximativ 6 ore de la actul sexual, iar a 2a pastila am luat'o dupa 15 ore.Menstruatia imi intarzie de 4 zile, crede-ti ca am sansa sa fiu insarcinata?lucrul acesta m-ar distruge!..ce pot sa fac?..Ajutor!!va rog sa raspunde-ti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este o dereglare hormonală?
  •