Prietena mea nu are orgasm cu mine

13-10-2008
claudiup
Nu este medic/terapeut
claudiup
Sunt impreuna cu prietena mea de mai bine de 4 ani (eu implinesc in decembrie 37 ani, iar prietena mea in noiembrie 33). In tot acest timp ea a avut cu mine doar o singura data orgasm! Ea are orgasmul in clitoris nu vaginal, ceea ce face mai dificila situatia. In plus, are foarte multe secretii vaginale, ceea ce pur si simplu, dupa 30-40 minute face sa mi se blegeasca penisul. Ei ii trebuie mai mult de o ora ca sa ajunga la orgasm, dar mie din cauza caldurii corporale mari (mai ales in zona fruntii) si din cauza lichidului vaginal enorm care il elimina, imi blegeste pur si simplu penisul si atunci trebuie sa fac o mica pauza dupa 30-40 minute, pentru a ma racori.

Ea imi spune ca a avut un prieten marocan cu care avea 8 orgasmuri pe zi, daca INTR-ADEVAR este asa, de ce cu mine nu este capabila de a avea macar unul? Problema este doar a ei, sau trebuie sa iau si eu ceva pentru a-mi intari potenta si puterea erectiei penisului? Prin ceea ce mi-a spus ma face sa ma simt impotent, sau "mezzo uomo" (cum a spus ea), desi eu pot avea chiar si 3-4 orgasme in acelasi contact sexual, iar alte femei au avut placerea maxima cu mine.

Va rog sa-mi spuneti ce fel de tratament putem sa urmam amandoi? Pentru a-mi mari puterea erectiei penisului am gasit in internet tablete efervescente "Euviril direct"... sunt recomandate sa le iau sau nu?
4 comentarii
0
13-10-2008, ora 00:00
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Poate fi o "nepotrivire de parteneri".Crede-ma ca se intampla.Nu cred ca e din vina niciunuia dintre voi ci doar o neconcordanta.Daca are secretii vaginale inseamna ca se excita ceea ce e bine.Poate are nevoie de anumite stimulente.Sa incerce Branca Ursului si f.multa concentrare pt ca din creier porneste totul.
Mult succes
0
15-10-2008, ora 00:00
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Pai 30-40 min partida? Doamne, ce mult!!!!!!!
0
16-10-2008, ora 00:00
claudiup
Nu este medic/terapeut
claudiup
Stimate domnule doctor Bebe,

din pacate nu am messenger, nici pe hotmail, nici pe yahoo. Scrieti-mi va rog -
Va multumesc anticipat.
0
02-06-2013, ora 14:39
georgi08
Nu este medic/terapeut
georgi08
sall.sunt inpreuna k iubitul meu d 8 luni si nu pot avea orgasm imi face placere sa fac dragoste k el dar nu pot avea orgasm si partidele d sex dureaza si 3, 4 ore k pauza 3 sau 4 numere o data la 3 zile si tot nu pot avea orgasmn am incercat toate pozitiile posibile si inposibile il iubesc ma simnt atrasa d el si tot nu pot AVEA ORGASM nu am avut niciodata d cand mi am inceput viata sexuala sa fie din cauza k mi am inceput viata sexuala d la 11 jumate ?
va rog sa ma ajutati k un sfat sunt eu d vina ?sau e din cauza lui ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: