Prietena mea prezinta sangerari la 5 zile dupa ce a luat Postinor2.

15-07-2018
George43
Nu este medic/terapeut
George43
Buna Ziua!
Eu si prietena mea am avut un contact sexual neprotejat, in care metoda de contraceptie folosita a fost coitul interrupt sau pull out.
Dupa care, la aproximativ o ora, am avut inca un contact sexual neprotejat care insa a fost interrupt imediat dupa inceperea acestuia.
La aproximativ 6 ore dupa acesta, prietena mea a luat postinor 2, iar la 12 ore a doua pastila.
Motivul pentru care am ales sa facem acest lucru a fost pentru ca, intre primul si al doilea act sexual nu am fost sa urinez, asa ca am luat in considerare riscul, ca o cantitate mica de sperma sa fi ramas in penis dupa primul act sexual si poate sa fi iesit afara in timpul celui de al doilea act sexual.
Totul a fost ok dupa pastila de a doua zi, mici dureri menstruale, iar la 5 zile dupa administrarea acestei pastille, prietena mea a inceput sa aiba sangerari menstruale dar si crampe.
Intrebarea mea este, ar trebuii sa fim ingrijorati daca sangerarile sunt mai abundente? Cam la fel ca cele din timpul menstruatiei? Tin sa mentionez ca prietena mea are ciclu destul de neregula, ultima menstruatie a ei intarziind 4 zile de exemplu.
Totodata prietena mea are un flux abundant fata de alte fete, la fiecare menstruatie.
Sangerarile aparute acum, sunt aproximativ la fel ca cele din timpul menstruatiei, au aparut vineri pe data de 13 iulie si au inceput foarte light si putin vascoase iar apoi de a doua zi s-au transformat in ceva asemanator menstruatiei, la fel sunt si acum.
Actul sexual a avut loc in data de 8 iulie iar menstruatia ei ar trebuii sa vina pe data de 28 iulie. Pastila a fost administrate correct la 6 ore dupa actul sexual iar cea de a doua la 12 ore de la administrarea primei pastille.
Ejacularea nu a avut loc in vaginul acesteia in niciunul dintre cele 2 acturi sexuale, sunt sigur de asta, insa pastila a fost luata din motive de precautie, ca nu cumva sa fi intrat acolo chiar si un mic strop de lichid spermatic.
Credeti ca ar trebuii sa fim ingrijorati de o posibila sarcina sau alte probleme? Multumesc frumos pentru timpul acordat citirii acestui mesaj.
Toate cele bune!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul