prietenul meu are probleme!!!

25-01-2009
problemee
Nu este medic/terapeut
problemee
am avut un contact sexual cu prietneu meu eram la menstre.eu am avut apoi mancarimi si usturimi kre au trecut acum deshi mai am mancarimi.in skimb prietenului meu i-au ieshit niste bubite rosii pe ccapul penisului kre ii trecusera dar i-au reaparut si acum au o substanta alba pe ele si knd il spala se da jos si par asa park se ia pielea de pe ele.si da vina pe mine fiindk eram la mesntre si am avut contact sexual neprotejat oricum am dtrei intrebari: 1.ar putea ramane impotent de la asta?
2.poate sa mearga la ginecolog k nu avem urolog in orash shi nici nu stim in cel vecin dak este?
3.si femeile ginecolog sunt asa de rele cum se aude?adik e un orash mic si n-ash vrea sa se afle pb mea k si eu merg si am auzit k se uita urat la tine dak eshti mai tanar si ti-ai inceput viata sexuala...k se poarta urat. k nu te incurajeaza k nu-ti da sfaturi...mi-e mai mult teama de ea dekt rusine
6 comentarii
0
25-01-2009, ora 02:42
adz
Nu este medic/terapeut
adz
Nu ai precizat daca in afara de mancarimi si usturimi, e prezenta si o secretie mai abundenta, cu miros diferit de cel normal si nici de cat timp ai aceste manifestari.
Insa, poate fi vorba de o candidoza(infectie cu Candida Albicans).Aceasta se poate lua cel mai adesea de la toaletele publice, dar nu numai.Un alt mod de transmitere poate fi contactul sexual neprotejat, caz in care se transmite prin intermediul barbatului.Adica el este cel infectat, prin posibile contacte anterioare cu partenere ce au avut candidoza sau prin folosirea toaletelor publice, iar el o da mai departe femeii.
Nu este cazul sa te sperii, candidoza nu conduce la impotenta si este tratabila.Fiecare femeie are cel putin o data in viata aceasta infectie, iar faptul ca erai in perioada menstruatiei nu are legatura.
Mergeti la un medic ginecolog.Chiar daca nu este urolog, va sti ce sa va sfatuiasca, in asa fel incat sa rezolvati cu bine problema.
Cat despre femeile ginecolog, nu ai de ce sa iti faci griji.Mergeti impreuna si spuneti-i despre ce e vorba, va vedea astfel ca sunteti persoane responsabile, preocupate de sanatatea lor, chiar daca v-ati inceput viata sexuala mai devreme.
Multa sanatate!
0
25-01-2009, ora 02:56
problemee
Nu este medic/terapeut
problemee
nu am avut secretii abundente si nu prea cred sa am eu ceva pt k nici nu eram bine lubrifiata si primu nr cum s-ar zice l-am facut cu prezervativ ma gandeam k facem alergie...dar i-au reaparut si am avut contact neprotejat eu nu mai am nimic doar dupa contact ma mananca asta dak nu sunt bine uda sa zic asa:...si faza e km de pe 1 ianuarie...dar el poate sa mearga la ginecolog cu problema?k nu exista urolog in orash:-S
0
25-01-2009, ora 13:16
adz
Nu este medic/terapeut
adz
Asa cum ti-am spus si in comentariul anterior, puteti merge la un medic ginecolog impreuna, chiar daca el ar trebui sa mearga la urolog.Cand ii veti spune medicului problema voastra, dumnealui va stabili daca poate sa trateze si problema lui sau este neaparat nevoie de un urolog.Eu cred ca se va rezolva, nu este nimic grav.Dar trebuie sa mergeti si sa va tratati AMANDOI, pentru ca altfel veti muta infectia de la unul la altul si nu rezolvati nimic.
O zi frumoasa!
0
25-01-2009, ora 23:54
problemee
Nu este medic/terapeut
problemee
multumesc pt sfaturi!!!el nu mai are asa multe acum.dar mergem la ginecolog impreuna in alt oras:))lumea vb in orashu asta..nash vrea sa se auda discutiii k ma vede lumea k intru acolo:-S
0
26-01-2009, ora 12:19
adz
Nu este medic/terapeut
adz
Nu ai pentru ce.E foarte bine daca mergeti in alt oras, asa veti merge fara nici o retinere si fara grija ca ar putea afla si altii.Poate ma tii la curent cu ce spune doctorul !;) Pa-pa!
0
04-02-2009, ora 16:01
sorinbalan2000
Nu este medic/terapeut
sorinbalan2000
Scuze, dar de ce nu mergeti amandoi la dermato-venerologie, caci aceia chiar se ocupa cu asa ceva. Si sunt simpatici. In fapt nici nu trebuie sa va faceti probleme prea mari. Dupa cum ati descris, este vorba de o infestare superficiala poliflora autolimitanta care se intalneste frecvent la tineri si este echivalentul natural al unei vaccinari. Asa se caleste organismul. Cand va mananca prea de tot, folositi spalaturi vaginale cu permanganat de potasiu, iar la prieten o crema mentolata.
Succes.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mit: Nu poți rămâne însărcinată în timpul menstruației
  •