Prietenul~Separarea

04-08-2013
Kwang Lee
Nu este medic/terapeut
Kwang Lee
Buna.eu si iubitul meu...ne intelegem foarte bine. Dar...din pacate.El a plecat la tara 2 saptamani...iar de acolo se duce direct la kantonament si o sa stea o luna. Ce ma fac??? Deja mi-e dor de el...si plang cand ma gandesc...ca nu ne vom mai vedea atata timp. Ce pot sa fac.ca pana se intoarce sa 'supravietuiesc??. Mi-e greu fara el.

Multumesc!!
6 comentarii
0
04-08-2013, ora 16:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Vorbeste sau iesi cu prietenii tai.
0
05-08-2013, ora 12:00
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Distanta nu indeparteaza obligatoriu, ci poate apropia doi oameni, prin modificarea modului de relationare si prin aparitia dorului, daca stiti cum sa gestionati aceasta situatie. Pastrati legatura telefonic, e-mail, site-uri de socializare, cu mentiunea, insa, sa aveti in vedere o oarecare limita pentru a nu crea frustrare.
0
05-08-2013, ora 12:01
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Cauta zilnic activitati noi, interesante, care sa te mentina concentrata si ocupata, care sa-ti distraga atentia, socializeaza foarte mult.
0
05-08-2013, ora 12:52
Kwang Lee
Nu este medic/terapeut
Kwang Lee
Multumesc mult !! :*
0
05-08-2013, ora 14:16
Psiholog Aldescu Delia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Aldescu Delia
Sunt convinsa cu supravietuirea la aceasta varsta nu este dependenta de prezenta fizica si fara intreruperi a unei persoane.
Cand noi avem un sens in viata, pasiuni, activitati, ocupatii, energia noastra este distribuita astfel incat nu percepem trecerea greoaie a timpului in lipsa persoanei dragi.
Si imi pun intrebarea care erau preocuparile tale inainte de a intra in aceasta relatie.
0
09-08-2013, ora 05:18
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Pentru supravieţuire îţi recomand un stil de viaţă sănătos, iar pentru relaţie ar trebui să te gândeşti dacă trăieşti într-un sens dependent sau oportun. Gândeşte-te ce înseamnă deplasările pentru prietenul tău, probabil şi lui îi este greu când va fi la distanţă.
Cum s-a mai spus, foloseşte timpul în favoarea ta, dar gândeşte-te cu plăcere la momentele plăcute de care aţi avut parte Nu căuta motive pentru dezamăgire când poţi spera la fericire.
Numai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul