Prima dragoste (continuare)

01-06-2011
Mara Georgescu
Nu este medic/terapeut
Mara Georgescu
Deci, el iar divortaza si de a doua sotie si ma asteapta un an sa ma intorc in Romania sa divortez pentru a ma marita cu el, eu pina la urma parasesc Grecia pentru a fii cu el, dar nu a mers si m am reitors la sotul meu din Grecia, am tot plecat si m am reintors de patru ori in anul 2010, pina la urma am ramas in Grecia, de 10 luni dar tot comunicam tot ne iubim, nu pot sa l uit oricit am incercat.Da ti mi un sfat ce as putea sa fac sa l uit?
Va rog mult!va multumesc mult.
3 comentarii
0
01-06-2011, ora 15:33
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
trebuie sa-l uiti si basta, spune-ti mereu, sau cere consult unui psiholog, psihiatru.exista pe forum Dr.VOCHESCU, trimite-i un mesaj privat.anii trec repede, nu este un om statornic, aceasta nu este iubire...multa bafta..
0
01-06-2011, ora 20:52
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Cred ca pur si simplu ar trebui sa va maturizati, sa vedeti trecutul exact asa cum a fost el si cu bune si cu rele, sa va impacati cu trecutul si sa mergeti mai departe. Atat la dvs cat si prietenul din copilarie se vede un grad de imaturitate afectiva si o labilitate emotionala. Este bine atunci cand iei niste decizii care se considera pentru toata viata, caci asa este o casatorie, sa te gandesti bine inainte si cel putin din respect pentru cel de langa tine, daca nu din alte motive sa respecti casnicia. Ori nici la dvs nici la prieten nu s-a vazut acest lucru. Deci, cred ca e necesar sa va maturizati. Asta nu se invata din pacate decat la scoala vietii. De ce v-ati casatorit cu fiecare partener? Si la ce v-ati gandit de fiecare data cand i-ati parasit si apoi cand v-ati reintors?
Casatoria nu este o joaca. Deci responsabilitate in ceea ce faceti si maturitate, e ceea ce aveti nevoie dvs.
0
02-06-2011, ora 02:25
Mara Georgescu
Nu este medic/terapeut
Mara Georgescu
Multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul