Prima pilula dupa pauza

21-06-2011
nicolle24
Nu este medic/terapeut
nicolle24
Buna ziua,
Problema sta in felul urmator: Eu trebuia sa incep pilulele, dupa pauza de 7 zile, miercuri insa le-am inceput de joi. Nu am mai luat prima pilula dar nici nu m-am protejat suplimentar. Asta se intampla acum aproape doua saptamani. Mentionez faptul ca iau anticonceptionale de 1 an si ceva. Din subconstient sau nu, am si niste crampe mici(stare de disconfort, nu foarte dureroase), merg des la toaleta, saliva in mod abundent. Oare am cum sa fi ramas insarcinata? M-as bucura dar parca nu pot sa cred. Cand s-ar vedea sarcina la test de sarcina, caci parca nu am rabdare inca o saptamana jumatate?
Multumesc frumos!
7 comentarii
0
21-06-2011, ora 19:46
ralu026
Nu este medic/terapeut
ralu026
o intrebare! povestea mea incepe asa. pe data de 17 iunie am facut dragoste cu prietenul meu, el a folosit prezervativul, dar a alunecat in vagin, in cele din urma am reusit sa il scot! el spune ca nu si-a dat drumul, dar am tinut neaparat sa iau pastila de a 2a zi! acum in schimb am stari de greata si dureri de burta! pot fi insarcinata?
0
21-06-2011, ora 21:54
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Pt Nicole..este prea devreme sa iti dai seama daca e sarcina sau nu...daca iti intarzie menstruatia, faci un test de sarcina...

Pt Ralu..Din cauza pilulei ai aceste stari..produce dereglari, nu este exclus sa-ti apara si o sangerare..altadata sa fiti mai atenti, aceasta pilula, are efecte adverse si nu poate fi luata mai mult de 2 ori intr-un an..
0
22-06-2011, ora 10:15
nicolle24
Nu este medic/terapeut
nicolle24
Multumesc frumos pentru raspuns!
Deci...exista sanse sa fie sarcina, nu?
0
22-06-2011, ora 14:31
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Da exista, dar mici...
0
24-06-2011, ora 09:28
nicolle24
Nu este medic/terapeut
nicolle24
Nu a, avut rabdare si mi-am facut un test de sarcina! Ar fi cam 14 zile de la contactul cu pricina. Testul a iesit negativ. E concludent sau nu? Abia peste o saptamana trebuie sa-mi vina ciclul menstrual!
0
24-06-2011, ora 14:25
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Asteapta sa vina menstra si apoi, daca intarzie, mai faci unul..nu prea este concludent inainte de data care ar trebui sa vina, dureaza pana ovulul se implanteaza in uter, si secreta acel hormon, care indica sarcina...ideal ar fi facut testul la 7 zile de intarziere si 3 saptamani de la contactul sexual cu risc...daca iti vine menstra mai putina, decat de obicei, mergi si la un medic, ca sa nu incepi o noua folie peste sarcina...
0
24-06-2011, ora 14:30
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Desi mi-e greu sa cred ca ai putea fi gravida, pt ca ovulatia are loc la jumatatea lunii, decat daca ai facut in continuare neprotejat, exista un risc si in caz ca are loc totusi ovulatia, pastilele sa nu-si fi facut efectul datorita uitarii primei pastile..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •