Primele acte dupa dezivirginare

08-07-2012
mumusika_nuta
Nu este medic/terapeut
mumusika_nuta
Salut la toti, am sh eu o intrebare, eu am 20 de ani, am facut'o pentru prima data cu prietenul meu pe 24 iunie, deja avem ceva timp dar eu nu simt nimik, adik nici o placere ( numai durere de la inceput), e normal sa fie asha? mersi anticipat!
4 comentarii
0
09-07-2012, ora 20:45
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Nu e normal dar din relatarile tale ai facut sex ca sa fii la moda si nu pentru ca simti o atractie "fatala" pentru prietenul tau.
Contactele sexuale au loc la initiativa ta sau la initiativa prietenului tau?
0
09-07-2012, ora 21:38
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Nu, nu este normal. Nu este normal nici sa nu simti placere in timpul actului sexual, sa simti durere nici atat. Poate o sa treaca dupa un timp. Ai grija sa aveti preludiu, sa te exciti corespunzator. Dupa aceea ar trebui sa fie in regula. Ca nu cred ca ai vreo dereglare hormonala tu, astea sunt cazuri destul de rare.
0
10-07-2012, ora 01:48
mumusika_nuta
Nu este medic/terapeut
mumusika_nuta
pai iniziativa vine cind de la mine cind de la prietenul meu...nu am facut'o ca sa fiu la moda, ka nu ma intereseaza prea mult chestiile astea! da poate e asha de la inceput? de excitat ma excit destul, dar cind simt durerea aia de la inceput e ka shi cum m'ar trauma sh imi trece cheful..
0
12-07-2012, ora 19:40
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
frate nu mai speriati fata, dpa primul contact sexual e foarte naspa si chiar si in timpu acestuia. eu tin minte de acum 5 ani de cand mi am inceput viata sexuala cat de aiurea a fost si dureros si contactu a avut loc la initiativa mea, aveam 18 ani. si mi s-a intamplat ca primele acte de dupa a fie tot dureroase nu la fel de tare
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: