Problema cu erectia. | Forumul Medical ROmedic

Problema cu erectia.

05-12-2009
george2008
Nu este medic/terapeut
george2008
Buna ziua. Am si eu o problema. Am 24 de ani si (acum va rog sa nu radeti ca nu-i de ras), de 10 zile mi-am inceput viata sexuala. Motivul pentru care s-a intamplat atat de tarziu chiar nu-l stiu. Nu am avut niciodata probleme in a aborda femei inclusiv in a le aduce in patul meu. Totusi nu s-a intamplat pana acum. Am o prietena de 3 luni care are 18 ani. Acum 10 zile ne-am culcat prima data. A fost un esec total. Un esec cu atat mai mult cu cat sunt indragostit pana in varful picioarelor de ea iar cand ii vad corpul perfect toate simturile mele o iau razna. Ce s-a intamplat mai precis. Am penetrat-o dupa care micul luptator s-a retras lasandu-ma pe mine cu rusinea iar pe ea cu buza umflata. Mentionez ca am folosit prezervativ. Totusi acest esec nu m-a afectat extrem demult imediat deoarece ea mi-a zis ca s-a mai intamplat si cu alt tip si nu-i chiar o surpriza. Eu am pus incidentul pe seama prezervativului care mi se pare ff incomod. Trecand peste prima seara am lasat sa mai treaca 48 de ore si am incercat din nou. Dezastru. Dupa ce am penetrat-o si dupa cateva dute-vino, mi-a murit iar penisul. A fost o seara destul de incordata in care eu m-am simtit ca ultimul barbat de pe planeta iar pe ea cea mai vinovata femeie pt ca fiecare porneste de la premiza ca este vina lui intr-o anumita proportie. Ii evenimentul la care probabil ma asteptam cel mai putin mai ales la 24 de ani. Probabil la 60 nu mai eram asa de...revoltat. Ideea este ca in timpul preludiului penisul este intr-o stare perfecta de erectie. Cum o penetrez, cum moare. De altel dupa al doilea esec care m-a marcat destul de puternic nici nu am mai incercat chiar daca relatia merge la fel de ok. Nici nu vreau sa ma gandesc cand voi incerca a 3-a oara deoarece deja s-a acumulat un stres insuportabil dupa primele 2 esecuri.
Ma adresez in special medicilor care imi pot da un sfat referitor la aceasta problema. Unde ii eroarea ? La ce fel de medic sa ma adresez ? Se merita sa iau pastila magica ca sa fie totul ok ? Va multumesc anticipat pentru evetualele raspunsuri.
3 comentarii
0
06-12-2009, ora 15:14
Wizkid
Nu este medic/terapeut
Wizkid
Sunt si eu exact exact in aceeasi situatie, doar ca eu am 22 de ani...in rest datele problemei sunt perfect identice. Chiar este foarte jenant si presupun ca exista o cauza si o rezolvare. Astept cu nerabdare un raspuns in aceasta privinta.
0
09-12-2009, ora 02:43
gigigel
Nu este medic/terapeut
gigigel
Salut, eu sunt intr-o situatie asemanatoare, numai ca treaba la mine este ca eu am ejaculare precoce, si nuj cum sa scap de ea, acuma nu stiu daca si tu esti in aceiasi situatie pentru ca nu ai pomenit nimica de ea, dar dupa ejaculare, daca ma masturbam se ridica si a doua oara cu forte proaspete, insa cand incerc cu o fata nu se mai ridica decat daca o ridica ea, dar la penetrare, .se desumfla:D. mi-am inceput viata sexuala la 19 asta este fiecare a avut motivul lui, eu de exemplu mi s-a parut corect ca sa o fac cu o femeie virgina, insa mi-am incalcat principiile si din curiozitate am facut-o cu o fata la intamplare
0
21-12-2009, ora 21:52
SPQR81
Nu este medic/terapeut
SPQR81
Salut george20008. Eu am 28 de ani, si am aceeasi problema, doar ca eu nu reusesc sa o penetrrez pe dra de langa mine, pentru ca atunci cand vede prezervatuivul sau pe ea, goala, imi moare eroul, si nu mai poate fi resuscitat. Am incercat dejaj de 3 ori si de fiecare data a fost un esec. Eu am lasat aceasta cadere a erectiei penisului meu pe baza stressului, agitatiei sau chiar medicamentatieio pe care sunt nevoit sa o fac (Depakine chrono de 300 si 500 mg pt Epilepsie). M-am gandit sa folosesc medicamente naturale pentru potenta sau afrodisiace.

Mult noroc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: