Problemă cu erectia la penetrare

29-04-2018
Sasuke961
Nu este medic/terapeut
Sasuke961
Salutare. Întâmpin o problemă la care nu m-am gândit că o sa se întâmple. Sunt cu prietena mea împreună de aproape 5 luni si acum cateva saptamani cand am vrut sa facem sex penisul meu m-a cam lăsat baltă. Am avut un preludiu de vreo 40 de minute, ea era foarte udă, eu aveam erectie in timpul preludiul. Cand a venit momentul penetrarii penisul meu efectiv a murit si cam aia a fost. La câteva minute după am avut erectie din nou dar era prea târziu, deci cumva problema a fost acolo, la penetrare. Treaba este ca am mai incercat inca de două ori sa facem sex si s-a întâmplat același lucru. Cumva am căzut pe plan psihologic cred eu dupa cele întâmplate prima dată, s-ar putea sa ma fii marcat mai mult decât am crezut. Nu pot sa ignor chestia asta pentru că este clar o problemă deci ma uit dupa ceva sfaturi sau opinii de la profesioniști și nu numai. Mentionez ca alte probleme cu erectia nu am la masturbare sau erectie dimineața. Multumesc pentru orice sfat
2 comentarii
0
29-04-2018, ora 21:17
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună seara!
Cauzele pot fi medicale sau psihologice. Ca să rezolvați problema e nevoie să se stabilească adevărata cauză. Până nu faceți investigații, sfaturile nu vă ajută. Multe boli diferite pot afecta mușchii, nervii sau fluxul sanguin necesar pentru erecție. De aceea e nevoie să verificați inițial starea de sănătate. Pot fi și anumite medicamente, alcoolul, stresul, anxietatea de performanță, depresia, etc.Și masturbarea în exces poate fi o cauză.
Mergeți la medic și verificați dacă nu-i o problemă medicală, iar dacă acesta nu depistează ceva, mergeți la un psihoterapeut cu competențe pe psihosexologie.
0
03-05-2018, ora 19:07
Sasuke961
Nu este medic/terapeut
Sasuke961
Mulțumesc pentru sfat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.