Problemă cu mărimea penisului

05-04-2017
Razvan996
Nu este medic/terapeut
Razvan996
Vreau sa spun ca nu este o gluma si sunt foarte serios.
Problema este că de fiecare dată când încerc să întețit relații sexuale cu o fată mărimea "îmi stă in cale". Măsurat acum cateva zile penisul meu are 21 cm lungine și o circumferință de 14 cm ceea ce e neobișnuit de mare în opinia mea.

Aș avea nevoie de câteva sfaturi în cum să conving o fată să facă sex cu mine cum vreau eu, țin să precizez că nu simt prea multă plăcere din cauză că nu pot indroduce mai mult de 14-16 cm.
Mulțumesc.
2 comentarii
0
05-04-2017, ora 21:19
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara, iata ca "marimea conteaza" (indiferent in ce directie). Nu lasati asta sa se transforme intr-o problema.
Este important sa intelegeti urmatoarele:
- nu trebuie sa cautati introducerea penisului in intregime, "cu orice pret" (asta insemnand suferinta/durerea partenerei). Partea cea mai sensibila este varful penisului
- vaginul are o structură elastica, ce poate primi diferite dimensiuni; este esential sa intelegeti insa ca aceasta elasticitate, alaturi de lubrifierea corespunzatoare (cu atat mai necesara in cazul de fata) este strans legata de nivelul de excitare al partenerei, adica de preludiu.
- este recomandat sa cautati partenere mai inalte, caci in cazul lor si structurile interne sunt direct proportionale (desi nu in mod obligatoriu).
- poate sa fie necesar sa folositi lubrifiant suplimentar; poate fi de folos lubrifiantul anal, care contine o substanta ce relaxează musculatura.
0
05-04-2017, ora 21:55
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Cred ca ne putem da seama foarte usor ca initiatorul topicului a facut o aluzie subtila la sexul anal prin afirmatia sa "să conving o fată să facă sex cu mine cum vreau eu, țin să precizez că nu simt prea multă plăcere din cauză că nu pot indroduce mai mult de 14-16 cm". Unde ar putea introduce el mai mult de 14-16 cm altundeva decat in anus?! :)) Prietene, stii cum convingi o fata sa o faca cum si unde vrei tu, in cazul de fata in anus?! Lasandu-te mai intai tu penetrat in propriul anus de un strap-on de 21 cm in lungime si 14 in circumferinta. Iar daca fata care ti-o va trage in fund te va vedea ca gemi de placere, poate va vrea sa incerce si ea. Lubrifiantul recomandat de dl psiholog e esential in ambele cazuri... :))

Sau ai putea cunoaste o inghititoare de sabii...
Sau, ai putea cunoaste mai degraba un barbat gay, fiindca barbatii gay adora barbatii cu penisuri imense. :))
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: