Problema cu stomacul sau cu fierea

18-02-2014
Babydolle
Nu este medic/terapeut
Babydolle
Buna ziua,

Sunt o femeie de 30 de ani, 165cm, 50 KG. De 2 ani locuiesc in Qatar. Cam de un an dimineata cand ma trezesc am exces de mucus si o greata care imi induce stari de voma. Nu vomit dar dau in gol sa ma exprim asa. In timpul zilei am un deranj in zona epigastrului, mai exact 2 degete deasupra buricului, intr-un loc fix. Acea durere cateodata e foarte puternica, si se manifesta ca spasmele. Am fost diagnosticata pe la 18 ani in urma unei endoscopii cu inceput de gastrita iar pe la 15 ani cu fiere lenesa. Momentan as dori sa imi fac mai multe investigatii deoarece sitatia se inrautateste, greturi tot mai dese si dupa mese si inainte iar aici e cam ciudat sistemul medical. Ce investigatii imi sugerati? Credeti ca este stomacul sau fierea. Mentionez ca acum3 luni am fos la un gastrolog aici si mi-a dat motilium, duspatin 200 si inca ceva cu P..nu am retinut numele. @ saptaini a fost ok. Dar dupa ce le-am terminat m-a luat din nou, am slabit 3 kg, stiu ca nu apre mult dar la mine se vad si 500 gr. Din pacate.

Va multumesc anticipat.
Andreea
2 comentarii
0
18-02-2014, ora 15:57
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Buna ziua.Probabil sunt afectate ambele organe.Sunt necesare investigatii atat pentru stomac cat si pentru vezica biliara.Pentru vezica lenesa va recomand capsulele Vezica biliara lenta, 1-2 capsule de 2-3 ori pe zi, în timpul mesei.Pentru stomac tratamentul poate fi recomandat in functie de diagnostic.

Multa sanatate!

dr. Nicoleta Nechita
medic specialist apifitoterapie
0
19-02-2014, ora 09:18
Babydolle
Nu este medic/terapeut
Babydolle
Va multumesc frumos pentru raspuns D-na Dr. Din pacate aici nu gasesc aceste medicamente. O sa le caut cand vin in vacanta.
Intre timp mai astept si alte recomandari.

Cu stima,
Andreea
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre ulcer și gastrită
  • Senzația de greață după masă - afecțiuni posibile
  • Tratament gastrită
  •