problema ejaculare prematura - exercitii kegel folositoare??

05-10-2008
stefan86
Nu este medic/terapeut
stefan86
buna ziua, am o problema cu ejacularea, probabil sunt al n-lea care spune asta, dar eu ma intreb care sunt cele mai bune metode de a rezolva problema, si as vrea sa imi raspunda cineva care chiar stie. vreau sa stiu dak exercitiile Kegel ajuta cu ceva, sau mai mult rau fac, nu as vrea sa ma trezesc peste cateva luni k am problema cu prostata. mentionez de asemenea k m-am masturbat des in adolescenta si chiar in copilarie, si nu am avut prea multe relatii sexuale, am o prietena de 6 luni cu care ink nu am facut-o dar erau unele momente in care ea se freca de mine si dupa un timp simteam k imi vine sa imi dau drumu, sau ma stimula cu mana pe capul penisului, situatie in care imi venea sa imi dau drumu dupa cateva secunde. si inca ceva, elimin foarte mult lichid seminal cand sunt excitat, sa fie si asta o cauza? multumesc si sper k imi veti raspunde curand
3 comentarii
0
13-11-2008, ora 11:13
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salut!

Ejacularea prematura este cea mai frecventa disfunctie sexuala masculina: 25-60%.
Terapia acesteia se bazeaza exclusiv pe terapia comportamentala care presupune tehnici de ameliorare a controlului asupra ejacularii si farmacoterapie. Cea mai folosita terapie este cea cu SSRI - Inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei. Efectul general al acestor substante prescrie in general ca antidepresive si f frecvent si anti TOC este acela de a bloca transportul serotoninei din spatiul fantei sinaptice prin transportori specifici si stimularea predominanta a receptorilor 5HT1c. Cele mai frecvent utilizate substante SSRI sunt: fluoxetina, paroxetina, sertralina, clomipramina, dapoxetina si citalopramul. Pentru a beneficia de o astfel de "terapie" trebuie sa consultati un medic internist sau psihiatru, de preferinta psihiatru.
Exercitiile Kegel sunt o alternativa la fel de buna, poate mai buna pentru ca nu au reactii adverse negative.

"Exercitiile Kegel sunt usor de efectuat si pot fi facute oriunde, fara ca cineva din jur sa stie.
La inceput, in timp ce persoana respectiva sta jos sau intinsa, incearca sa contracte muschii pe care i-ar folosi pentru a opri urinarea. Ar trebui sa simta cum muschii pelvini se incordeaza, strangand uretra si anusul. Daca stomacul sau muschii fesieri sunt incordati, inseamna ca exercitiile nu sunt efectuate cu muschii care trebuie.
Odata ce s-a gasit modalitatea corecta de a se contracta muschii pelvini, acestia trebuie tinuti incordati timp de 3 secunde si apoi relaxati pentru alte 3 secunde.
Acest exercitiu se repeta de cate 10 pana la 15 ori odata. Este bine sa se incerce de cel putin 3 ori pe zi. Exercitiile Kegel sunt eficiente numai daca sunt facute cu regularitate. Cu cat persoana respectiva exerseaza mai mult, cu atat este mai mare probabilitatea cresterii eficacitatii lor. Doctorul poate dori ca persoana in cauza sa incerce sa efectueze exercitiile folosind biofeedback-ul, pentru a fi sigur ca sunt facute corect. Biofeedback-ul permite vederea, simtirea sau auzirea atunci cand un exercitiu este executat corect. "

Numai Bine!
0
08-10-2010, ora 04:48
shpaganini
Nu este medic/terapeut
shpaganini
Vreau sa fac si eu exercitiile aste aKegel dar am niste nelamuriri...
Am citit pe diverse siteuri despre asta... Cica muschii PC si cremaster...
Pai asta cu cremasterii n-o inteleg neam...


"Ridicarea testicolelor
Acest exercitiu dezvolta muschii cremaster, si abilitatea de ai relaxa în momentul premergator ejacularii.
Se sta sezând pe un scaun, cu picioarele departate astfel încât testicolele sa atârne liber. În aceasta pozitie se urmareste sa se realizeze ridicarea testicolelor spre bazin, fara a încorda muschii abdominali. Se executa 100 de astfel de repetari. "

Pai eu n-am muschi pe oua si nici nu pot din muschii abdomenului sa dau din boashe...
Singura chestie pe care pot sa o fac e sa mishc din penis daca strang din buci...
Iar cu muschii aia PC am unele dubii... Cica formeaza nu stiu ce bucla in forma de 8 care inconjoara penisul nu stiu cum iar punctul respectiv de unde trebuie sa incordezi ar fi in dreptul "proiectiei prostatei "

Mie zona respectiva unde mi se pare ca incordez cand opresc urinarea mi se pare ca e pur si simplu prelungirea interna a penisului undeva fix intre buci ( dar nu pana la anus... mai aproape )

Deci toata jmecheria e sa misti din penis si sa strangi din anus ?

Aaaa. Maciuca trebuie sa fie in erectie sau flasca ?
0
08-10-2010, ora 06:05
shpaganini
Nu este medic/terapeut
shpaganini
Scuze pt limbajul nu tocmai academic... Mai face omu haz de necaz...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Exerciţiile Kegel în sarcină
  • O nouă metodă de a evita situațiile jenante pentru bărbați
  • Beneficiile exercițiilor Kegel pentru bărbați
  • Ce înseamnă să ejaculezi prea repede?
  •