Problema erectie

18-01-2018
alexandruch
Nu este medic/terapeut
alexandruch
Buna ziua, ma numesc Alexandru, am 19 ani, sunt intr-o relatie serioasa cu o domnisoara, am ajuns in acel punct de a face dragoste, mentionez ca ar fi fost pentru prima data la mine..
Erectie am.. insa o pierd foarte repede, insa daca sunt singur.. nu am nici o problema ( vreau sa specific ca inca sunt virgin ), nu am fost in stare sa continui.. pur si simplu am renuntat.. ne sarutam totul ok, cand sa trecem la ceva mai serios parca "ala micu" ma lasa la greu.. si nu inteleg de ce!..
Vreau sa mentionez ca sunt suspect de hipertensiune arteriala, insa am facut un control cardiologic si mi s-a spus ca s-ar putea sa fie doar de la "teama" de doctori si de teama ca as putea avea ceva
As dori sa iau niste pastile care sa ma ajute sa ma relaxez si sa nu mai fiu asa incordat in acele momente, ceva care sa ma stimuleze sau totusi ceva care sa-mi regleze circulatia sanguina acolo jos..
Ce pot face???
5 comentarii
0
19-01-2018, ora 08:44
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
De obicei starea emoțională îți joacă feste în astfel de situații. Încearcă să lași lucrurile firesc, fără să te gândești că e nevoie de performanță de la primul contact sexual. Crează o atmosferă relaxantă, în afara casei unde să nu-ți fie teama că poate veni cineva.
Poate fi un weekend petrecut într-o stațiune, undeva, unde să vă simțiți bine amândoi.
Primul contact sexual poate influența activitatea sexuală de mai târziu.
Poate te ajută să citești cartea lui Bebe Mihăescu- A face dragoste aproape perfect, care are o mulțime de sfaturi pentru adolescenți.
Dacă totuși întâmpini probleme mergi la un psihosexolog care să te ajute să-ți rezolvi problemele emoționale.
1
20-01-2018, ora 04:33
alexandruch
Nu este medic/terapeut
alexandruch
Tocmai ce am rezolvat problema, aveam doar emoții.. a trebuit să bem putin vin.. eu mai exact 2 pahare si ea 1 :))
5 runde.. ok?? Fără sa termin.. asta mi se pare ciudat, însă ea a fost foarte mulțumită de mine ea zice ca a avut orgasm.. deci ma simt mulțumit de mine!
Cei care mai au această problemă.. sa lăsați frica deoparte.. eu mă gândeam ca o am prea mică la 19 ani.. însă si cu 16 cm.. am dat 2 orgasme..
Succes celor care întâmpină aceiasi problema
0
20-01-2018, ora 10:08
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Mă bucur că ai depistat care-i problema. Totul e să ai încredere în tine, și chiar dacă uneori mai eșuezi, cu timpul capeți experiență. Numai să ai grijă că viața sexuală impune și o anumită responsabilitate. E nevoie să ai grijă atât de tine cât și de parteneră. E nevoie să te informezi și despre riscurile bolilor cu transmitere sexuală care vă pot afecta sănătatea.
Nu-ți strică o vizită la un psihosexolog care să te ghideze de unde să-ți iei informații din surse sigure.
0
27-04-2018, ora 19:58
Liviu13
Nu este medic/terapeut
Liviu13
Salut. Am 40 de ani și am o problemă legată de penisul meu. Nu mi-a crescut deloc. În stare normală ajunge undeva la 5 - 6 cm, iar în erectie ajunge undeva la 8 - 9 cm. Grosimea penisului la fel este mica. Și așa nu pot face sex mai mult de 2 minute. Pot spera în viitorul apropiat la un penis mai mare și ejaculare întârziată?
0
28-04-2018, ora 13:52
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Într-o cercetare publicată în Journal of Urology, oamenii de ştiinţă au studiat mărimea a 80 de penisuri „normale din punct de vedere fizic” înainte şi după erecţii induse de medicamentele. Apoi, ei au concluzionat: „doar bărbaţii care au o dimensiune flască mai mică de 4 centimetri, sau una erectilă mai mică de 7, 5 centimetri ar trebui să fie consideraţi candidaţi pentru intervenţii de mărire a penisului”.
Din câte observați, nu ar trebui să vă faceți probleme.
Dacă totuși vă deranjează, încercați și vorbiți cu un medic urolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.