Problema erectie!

19-10-2013
pandax
Nu este medic/terapeut
pandax
Buna ziua, am 18 ani si am o problema foarte neplacuta. In majoritatea timpului cand sunt cu prietena mea am erectie. In timpul preludiului am erectie dar cand sa incepem actul sexual in sine, dupa ce ne dezbracam nu mai am erectie si nu mai sunt excitat (mi se lasa in cateva secunde, dupa ce ne imbracam imi revine erectia la cateva minute), nu stiu ce pot face.
Alte detalii: -fac sport, am o viata activa, o greutate normala, sunt fumator(1 pachet la 2, 3 zile), consum alcool rar
Astept un raspuns, va multumesc!
5 comentarii
0
20-10-2013, ora 16:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Posibil...

Episodul depresiv moderat

se caracterizează printr-o dispoziţie depresivă mai intensă decât cea a episodului depresiv uşor, întreaga simptomatologie fiind sesizabilă atât de către pacient cât şi de către anturaj. Pacientul relatează singur, fără a fi întrebat, dispoziţia tristă şi restrângerea sferei de interese atât faţă de preajmă cât şi faţă de propria persoană; se asociază bradilalia, bradipsihia, bradikinezia, fatigabilitatea, trezirea matinală. Inhibiţia instinctelor este mai accentuată comparativ cu episodul depresiv uşor: apare inapetenţa cu scăderea în greutate, (pacientul fiind îndemnat să se alimenteze), scăderea libidoului cu frigiditate şi impotenţă.

- See more at: http://forum.romedic.ro/prod/Diagnosticarea_episoadelor_depresive_078545.html#sthash.yiAmwQX1.dpuf
0
20-10-2013, ora 17:49
pandax
Nu este medic/terapeut
pandax
Multumesc pentru raspuns dar nu cred ca ajuta cu nimic. Nici nu am aceasta problema!
0
22-10-2013, ora 23:37
vikitoria
Nu este medic/terapeut
vikitoria
problema este in cap.Probabil ai emotii si te gandesti prea mult la lucrurile ce sunt de facut decat sa te lasi dus de val.incearca sa te relaxezi un pic.poate un pahar de vin cu iubita sa va relaxati amandoi va ajuta. ;)
0
23-10-2013, ora 14:12
pandax
Nu este medic/terapeut
pandax
Multumesc pentru raspuns vikitoria!
0
16-11-2013, ora 15:56
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
cum a zis si victoria un pahar de vin ajuta foarte mult si de asemenea o baie impreuna ajuta la relaxare...niste lumanari parfumate...si tine-ti mai mult preludiul...la barbati ajuta saruturile in zona abdomenului...poate te ajuta si pe tine!si nu te mai gandi la ce urmeaza, lasa-te purtat de val si mai ales dezmiarda trupul iubitei tale ca pana la urma de aia iubim femeile pentru ceea ce ne ofera:)!Bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici