Problema erectie | Forumul Medical ROmedic

Problema erectie

16-10-2016
arr33s
Nu este medic/terapeut
arr33s
Salutare tuturor, am si eu o problema cu aceasta erectie. Mentionez ca am varsta de 21 de ani si chiar la aceasta varsta mi am inceput viata sexuala, nu pentru ca nu am vrut ci pentru ca am asteptat marea dragoste care a si venit. Intr-un final am reusit cu iubita mea sa facem sex insa dupa ce am trecut de 2-3 partide de sex si am avut o pauza, in momentul in care incepem sa ne excitam am o anumita erectie dar dupa scurt timp aceasta se duce + ca in momentul in care as vrea sa pun un prezervativ apare aceiasi problema, dispare erectia. Nu stiu ce sa fac, sunt disperat ca nu imi pot satisface prietena si asta ma doboara incetul cu incetul. Mai mentionez faptul ca am o anumita teama in mine deoarece fiind si la inceput inceput mi e sa nu distrug ceva frumos sau sa imi dispara erectia pentru ca stiu ca dupa aceasta urmeaza o cearta. Orice ajutor este bine venit, daca exista un leac pentru mine sau daca trebuie sa ajung la un doctor, as vrea sa stiu, sunt in stare de orice pentru aceasta femeie si o inteleg ca este frustrant.
2 comentarii
1
16-10-2016, ora 16:12
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Teama si dorinta Dumneavoastra de "a face orice" pentru partenera este si cea care strica totul. Excitatia prea puternica, orice emotie sau tensiune sunt incompatibile cu erectia. Este cazul sa faceti exact opusul, adica sa va relaxati si sa lasati lucrurile sa mearga normal, natural.
Este normal ca la inceputul vietii sexuale a apara unele "ratari" tocami din cauza lipsei de experienta si datorita dorintei foarte mari. Relaxati-va caci lucrurile vor intra in normal cand veti capata putina experienta.
0
17-10-2016, ora 20:07
Psiholog Andreea Chifu
Psihologie, Bucuresti, lg.pta.Constitutiei
Psiholog Andreea Chifu
Buna ziua,
Colegul v-a dat un sfat foarte bun ce merita urmat. Problema este intr-adevar atunci cand incepem sa ne gandim prea mult la ceva ce decurge natural cand suntem relaxati. Aceasta stare de neliniste transmite creierului un semnal fals ca exista un pericol si atunci creierul transmite corpului diverse semnale ce va duc de la o stare de excitatie la una de neliniste.

Pe langa relaxare, o alta solutie poate fi sa incercam sa acceptam nelinistea ca fiind normala si sa ne expunem la ea. Aceasta va avea efectul paradoxal de a ne ajuta sa fim mai putin ingrijorati. Ai mentionat ca incepi sa te nelinistesti cand iti pui prezervativul. Poate ar fi de ajutor sa exersezi putin de unul singur aceasta parte cand te simti excitat, ca sa dai corpului sansa sa se obisnuiasca si sa vada ca nu e nimic de temut. Iti va intra mai usor in indemanare asa poate. E normal sa fii putin nelinistit la inceput pana te obisnuiesti...

Iti tinem pumnii!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dezvirginarea - ce trebuie să È™tii, sfaturi È™i explicaÈ›ii
  • Sexul pentru prima dată - ce trebuie să È™tii
  •