Problema fata

16-08-2016
Emanuel29
Nu este medic/terapeut
Emanuel29
Buna seara !

Am o problema, m-am atasat de o fata cu care vorbesc mereu, ea imi scrie mereu dimineata si cand are timp si am vorbit multe subiecte, m-a invitat sa ies si cu ea si am vorbit si subiecte mai de dragoste etc si credeti-ma ca vorbim foarte mult si cateodata i-am vorbit si mai agresiv si tot nu s-a suparat pe mine si a zis ca ma intelege etc..

Problema e ca eu i-am spus acum o zi ca o plac si ca as vrea sa fim mai mult decat prieteni si ea mi-a zis ca ma place ca un prieten si dupa mi-a zis ca imi multumeste ca am fost sincer cu ea. Problema e ca ea are un iubit in care nu e in relatii prea bune si m-a invitat mereu sa ies cu ea si imi zice ca nu o iubeste.

Dar acum mi-a spus ca il iubeste si ca na... eu intreb, chiar asa o fata vorbeste cu tine zile intregi si toate subiectele si alea mai incise si te cauta mereu, te cheama afara sa iesi cu ea si iti spune ca nu il mai intereseaza de prietenul ei cand se cearta cu el si zice ca sunteti doar prieteni ? Oare nu vrea sa recunoasca ca ma place ?

Dumneavoastra in calitate de psihologi, ce credeti?
1 comentarii
0
17-08-2016, ora 10:24
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Probabil ca fata nu stie ea insasi ce doreste si intr-o astfel de situatie este recomandat sa ai rabdare caci nu stii ce va decide. Poate sa caute la tine ce nu gaseste la celalalt, dar pana nu ia decizia de a se desparti de el nu ai ce sa faci. Oricum ar fi, chiar daca va iesi din relatia pe care o are trebuie o perioada de timp in care sa se "elibereze" de acea relatie, sa o lase sa se incheie cu adevarat, altfel vei juca rolul unui inlocuitor...
Cu alte cuvinte incearca sa nu-ti faci sperante, ai rabdare, caci este decizia ei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul