Problema focalizare ochi drept

12-01-2015
domandaniel
Nu este medic/terapeut
domandaniel
Buna ziua,

Am 20 de ani si de aproximativ o luna am probleme de focalizare cu ochiul drept. Mentionez ca petrec foarte mult timp in fata laptop-ului, smartphone-ului si tabletei (lucrez in domeniul IT).

Problema se manifesta astfel: vederea de aproape cu ochiul drept e slaba, văd în ceaţa si putin dublu. Dacă acopar ochiul stang si incerc sa privesc cu ochiul problema, focalizarea are loc la scurt timp şi nu mai am probleme. Daca tin ambii ochi deschisi, problema cu ochiul drept persista.

Am încercat exercitii de gimnastica oculara, dar nu au dat rezultate. De fapt, am incercat 2-3 zile antr-un mod mai intens, dar nu am vazut nici macar o simpla imbunătatire.

Care ar fi problema? De asemenea, mai mentionez ca ma stresez cu anumite lucruri, caci nimic nu e roz in viata. Parintii si prietenii spun ca ochii ar fi obositi. Am impresia ca problema se datoreaza acelei perioade de 30 de zile cand afara nu a fost soare, deci lumina naturala a fost slaba, iar ochii au fost expusi mai mult la lumină artificiala.

Va multumesc pentru atentie!
1 comentarii
0
14-01-2015, ora 15:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti la un consult orl mai amanuntit.
Poate aveti nevoie de ochelari.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.