Problema genitala :|

15-10-2009
Tiristu
Nu este medic/terapeut
Tiristu
am tot citit pe aici pe forum...foarte multi au problema asta sau oarecum si imi cer scuze deschizand acest topic.
Am 19 ani...activ sexual d ceva vreme.cu relatie stabila...insa acum am ajuns la facultate...si prietena mea s a plans in prima seara de o raceala la ovare.a doua zi avea mancarimi in zona genitala...si usturimi. ei i a trecut...mie nu.eu acum am la decalotare o substanta alba ce miroase destul d aiurea...fac tratament cu ZINNAT de 250 ...doua odata...is la a doua cutie dar nu stiu...dak e bine sau nu. mentionez k fac baie in fiecare seara si indepartez substanta alba insa apare a doua seara..in cantitati mai mici.si am si niste pete micute pe capul penisului.cum o pot trata.si cum de am dobandit acest lucru avand relatii doar cu ea. ?
3 comentarii
0
15-10-2009, ora 23:42
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Substanţa albă este secretată fiziologic de către prepuţ, se numeşte SMEGMA. Hidratează glandul şi îl menţine moale şi umed. Proprietăţile sale antibacteriene şi antivirale ajută la menţinerea penisului curat şi sănătos.
Mai multe detalii găseşti accesănd acest link:----------*

Totuşi, există posibilitate să fie vb de o infecţie fungică (o posibilă balanită, dar foarte puţin probabil), îţi recomand un consult dermatologic, în ultimă instanţă chiar urologic, cum doreşti!

Toate cele bune şi multe binecuvântări!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)

(*modificat de administrator)
0
16-10-2009, ora 13:05
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergi la un medic homeopat. Problemele descrise nu se vindeca deloc cu medicamentele alopate dupa cum te poti convinge usor in acest forum care este plin cu astfel de cazuri similare nevindecate dupa fel si fel de tratamente.
0
07-11-2009, ora 15:05
Tiristu
Nu este medic/terapeut
Tiristu
M-am convins...am facut acel tratament cu Zinnat de 250..luate cate 2 odata la 12 ore...imi trecuse iar dupa.1 saptamana a aparut iar problema doar ca acum...marginea capului penisului.la decalotare este vanata...am si niste pete mai inchise la culoare pe cap.si la decalotare o substanta alba. ce lasa impresia a fie piele desprinsa... deoarce se curata foarte greu.am aplicat si compresii cu rivanol.dusuri peste dusuri... si nici nu sunt in orasul meu.acum sunt in CT si mi e foarte greu avand in vedere ca nu cunosc orasul si nu stiu la cine pot apela
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.