problema in gat fara diagnostic

26-11-2007
ciuca
Nu este medic/terapeut
ciuca
nu stiu ce se intampla, dar starea mea se deterioreaza si mai tare.Am mai postat pe aici dar tot mai am nevoie de ajutor, de aceea ii rog pe toti cei care au o problema asemanatoare sa-mi raspunda.Mi-a aparut ceva in gat acum un an, ceva tare, am facut nenumarate controale si analize pe la multi orlisti care nu m-au lamurit cu nimic, mai exact mi-au spus ca nu am nimic.Acum acel ceva din gat s-a marit, s-a intins mai bine zis, ma roade la baza limbii si ma doare in cerul gurii.Gura ma doare parca ar fi oparita si fac si febra zilnic 37, 4.Ma simt foarte, foarte rau si nu stiu unde sa ma mai duc caci medicii ma trimit de-acum la psiholog.Am fost si la psiholog si la psihiatru la cererea sotului meu si situatia mea e aceeasi.M-ar ajuta sa stiu ca cineva mai are o problema asemanatoare si ca a rezolvat-o cumva caci eu nu mai am sperante.Am un copil mic de crescut si nici nu ma mai pot ocupa de el cum trebuie datorita starii mele.
12 comentarii
0
26-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Poate fi vorba de un hemangiom, dar este foarte greu de crezut ca nu vi s-a pus un diagnostic.Postati ce diagnostic vi s-a dat.
0
27-11-2007, ora 00:00
dara
Nu este medic/terapeut
dara
este ingrijorator ca faceti febra. nu mai stati asa, mergeti de urgenta la medic
0
27-11-2007, ora 00:00
ciuca
Nu este medic/terapeut
ciuca
nu mi s-a pus nici un diagnostic, ba chiar mi s-a spus ca nu am nimic.Intradevar, cand casc gura nu se vede nimic caci chestia aia di gat este ceva elastic care se intinde odata cu cascarea gurii.Dar am facut si rmn si fibroscopie, n-am probleme cu glanda tiroida, n-am candida.Am avut un streptococ hemolitic, m-am operat de amigdale in aprilie anul acesta, acum nu-mi mai iese nimic la exudate dar starea mea este tot mai rea.Baza limbii este foarte hipertrofiata de ceva timp(inainte nu era)iar marginile limbii au devenit mai proeminente si ma ustura.As vrea sa stiu daca este posibil ca un rmn sa dea gres in conditiile in care nu s-a folosit substanta de contrast caci mi s-a spus ca nu e cazul.Pt Dara:la ce medic sa mai merg caci ultima oara cand am fost la un medic in bucuresti(eu sant din moldova) aproape ca m-a dat afara spunand ca acolo se trateaza urgentele(la camera de garda)si ca eu nu am nimic.Hemangiomul cred ca se vede si din afara sau asa am citit eu, dar daca stiti mai multe despre aceasta va rog sa-mi spuneti.va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
0
27-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Va recomand sa luati o trimitere de la medicul de familie catre spitalul militar Bucuresti sectia otorinolaringologie.Consider ca sunt cei mai in masura sa va consulte si cu siguranta nu va vor da afara si se vor ocupa de dv.
0
27-11-2007, ora 00:00
ciuca
Nu este medic/terapeut
ciuca
spuneti-mi, va rog, daca la un examen rmn se poate sa nu fie vazuta o tumoare.Astept raspuns, va multumesc
0
29-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Daca RMN-ul a fost facut corect cu siguranta s-a vazut orice modificare.
0
29-11-2007, ora 00:00
ciuca
Nu este medic/terapeut
ciuca
ce inseamna corect? de unde stiu ca a fost facut corect?multumesc foarte mult pentru interes.
0
01-12-2007, ora 00:00
azzazza
Nu este medic/terapeut
azzazza
va sfatuiesc sa va duceti la spitalul orl panduri din bucuresti la doamna doctor ion carmen.e foarte buna.sigur se va rezolva problema dumneavoastra daca ajungeti la ea sau la oricare doctor de acolo
0
08-11-2010, ora 15:14
europa_de_est
Nu este medic/terapeut
europa_de_est
Pentru d-na Ciuca
Aceleasi simptome le am si eu, la trei ani diferenta.Va rog mult, daca cititi acest mesaj, sa-mi raspundeti referitor la diagnosticul pus, locul unde ati gasit specialistul potrivit si tratamentul recomandat.Eu am probleme din vara, din iunie mai exact. Dintr-o persoana sanatoasa si optimista am ajuns sa ma gandesc daca mai apuc luna urmatoare. De ce? Pentru ca ma invart intre diagnosticuri diferite si medicii ma declara sanatoasa( verbal, pentru ca, pe hartie, imi mai dau cate vreo analiza de facut, refuzand sa-mi scrie ca sunt sanatoasa). In vara am inceput sa tusesc. Vreo luna de zile am tinut-o asa pana cand am primit un medicament pentru astm si-am scapat de ea.In acelasi timp vocea mi s-a deteriorat si nici n-am mai putut manca( pierise si pofta de mancare dar imi simteam si esofagul dureros atunci cand inghiteam mancarea). Am reinceput sa mananc cu peritol, calmepam si coaxil, prescrise de medic. Nemancarea mi-a adus dureri continue de stomac, dureri pentru care alt medic mi-a prescris almagel. Apoi am tusit cu sange.A treia radiografie pulmonara, niciun diagnostic. La doua zile de la inceperea tratamentului cu almagel au inceput si durerile in gat, in partea stanga dar nu la amigdale ci mai jos. Am stat doua saptamani dupa care am mers iar la medicul de familie. Cred ca a devenit alergic la figura mea.Eram la inceputul lunii august, cred. Coltea, Klacid si bioparox, prescrise fara numar de zile, fara diagnostic.Fara chemare la control, fara rezultat favorabil in evolutia bolii.Mi-a pierit si vocea cam 75 %. Medic de familie. Institutele Parhon si ORL. Nodul si chist pe lobul stang al tiroidei. Dozare de hormoni, tiroida cu functionare normala, nu influenteaza gatul, vocea. Institutul Hociota : laringita catarala, nodul tiroidian, fara tratament. Revin cu radiografie la sinusuri. Nimic deosebit pe radiografie. Acasa iau albus crud de ou, cu miere. Vocea incepe sa revina, durerea din gat nu dispare. Merg la control la ORL si medicul se uimeste auzindu-ma vorbind. Ma intreaba ce-am luat.ii spun si zambeste sceptic. Imi da o doza de antibiotic pentru un ganglion de la gat inflamat ( fusesem si racita) si ma trimite acasa. Revin dupa doua saptamani. Imi spune ca sunt sanatoasa tun desi eu ii spun ca ma doare gatul in continuare( se uita spre asistenta si-i spune:, , - Auziti doamna, eu o fac sanatoasa iar doamna spune ca s-a vindecat cu albus de ou! " mai sta putin si se enerveaza, , - Astea-mi sunt limitele, eu atat pot sa fac, mergeti la altul mai bun ca eu nu sunt in stare! Sunteti sanatoasa!" Accept resemnata ce-mi spune si zic:, , Va cred dar treceti-mi va rog frumos, pe hartie, lucrurile astea pentru ca pe mine tot ma doare gatul! Poate capul meu e bolnav insa si el daca e vinovat inseamna ca tot am ceva."
Se uita la mine si-mi scrie cum i-am cerut:, , Se recomanda exudat faringian si lingual"A scapat de mine pentru ca eu sper sa nu mai trec pe-acolo vreodata.Ce fac mai departe? Acum ma ustura si limba si pe margini este iritata; intr-o parte e mai ciudata si ma si doare destul tare( pe partea stanga, bineinteles). Intre timp am facut si endoscopie digestiva pentru a vedea daca am boala de reflux. Nu am; am o gastrita care, dupa spusele medicilor, nu mi-ar putea provoca dureri in gat cat timp esofagul e curat, curat. Exudatul nu arata existenta vreunor germeni deosebiti.Incotro s-o mai apuc? Muncesc de 20 de ani; n-am avut o zi concediu medical si nici boli deosebite n-am avut pana asta vara. Mai raceam din cand in cand si ma mai durea stomacul uneori, cand stateam aplecata mult timp si nu mancam. Daca ati trait experiente asemanatoare va rog mult sa-mi raspundeti! Mi-e groaza sa mai merg la medici, sa cheltuiesc bani si sa nu ma insanatosesc. Multumesc mult!
0
01-12-2010, ora 16:06
pupilici
Nu este medic/terapeut
pupilici
Buna seara, am o problema in gat de ceva timp.In gaurile din gat mi se formeaza niste bilutze mici galbui.Prima data am crezut ca este puroi, apoi am consultat un O.R.L-ist si mi-a spus ca nu este puroi ci sunt resturi alimentare si ca nu am ce sa fac sa nu se mai formeze.Mie nu prea imi vine sa cred ca nu exista un tratament pt problema mea, consider ca nu este normal sa se adune acolo resturi alimentare, eu in fiecare zi imi scot astfel de bilutze din gat dar nu e bine ca ma ranesc uneori si sangerez usor si mi-e frica sa nu ma infectez, in plus au un miros tare urat.Va rog sa imi dati un sfat despre ce ar trebui sa fac.Va multumesc.
0
03-03-2011, ora 14:33
adriana stan
Nu este medic/terapeut
adriana stan
Am secretii nazale apoase de cateva luni, de vreo luna jumate mi se usuca gatul, de 2 sapt.mi s-a inflamat amigdala dreapta, iar in spatele amigdalelor mai precis zona faringelor e alba.Va rog sa ma ajutati.
0
27-07-2011, ora 16:25
anagju
Nu este medic/terapeut
anagju
buna
in urma cu 6 luni sotul meu a facut stop cardio respirator si infarct miocardic anterior drept a fost intubat, a stat 4 ore in coma si i s-a pus stent.De cand a venit din spital se plange ca nu mai poate inghiti(paine, paste etc) a scazut foarte mult in greutate (are177cm si 50kg)i-am dat tot felul de vitamine fara nici un rezultat.Medicii imi spun ca o sa isi revina ca nu are nimic.Nu asimileaza nimic din ceea ce mananca.Pe langa toate astea a facut si psoriasis versicolor.
va rog frumos sa ma ajutati cumva sunt disperata nu mai stiu ce sa ii mai dau si ce sa ii mai fac
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •