problema in legatura cu ciclul

07-11-2008
monika09
Nu este medic/terapeut
monika09
deci am 13 ani si am avut un ciclu menstraul neregulat im venea la 2 luni si akm de curand mi-a venit la o luna si mi-a venit f. putin asta s-a intamplat chiar azy si pana in momentul de fata nu mi-a mai venit ce pot sa fac? multumesc anticipat
2 comentarii
0
07-11-2008, ora 16:22
se_ma_k
Nu este medic/terapeut
se_ma_k
Este bine sa incepi sa adopti o alimentatie sanatoasa (mai putine prajeli, grasimi etc), pentru ca problema reflecta o dereglare hormonala ( dezechilibru estrogen-progesteron) si poate avea ca urmari: o menstra neregulata, formare de chisturi ovariene, noduli la san etc. Nu ne speriem din asta insa este important sa ne orientam catre un regim de viata echilibrat. Pentru inceput este nevoie pentru echilibrare de un complex de acizi grasi nesaturati de tip cis-linoleic, gama-linolenic... se gasesc in produse precum Uleiul de primula de seara! Este un produs naturist si foarte eficient! Succes si sanatate!
0
16-11-2008, ora 17:10
tora
Nu este medic/terapeut
tora
buna fetelor! am si eu o intrebare. mi-a venit ciclul doar o jumatate de zi si foarte putin (nici macar nu am murdarit absorbantul) Care credeti ca ar putea fi cauza?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciclul de două ori pe lună
  •