Problema in timpul pierderii virginitati.

07-05-2018
AndreiCiprian69
Nu este medic/terapeut
AndreiCiprian69
Am 15 ani si acum cateva zile mi-am pierdut virginitatea. La inceput, m-a durut putin in zona in care s-a desprins pielea si nimic altceva. La cateva zile, 2-3, am observat ca in josul capului este un fel de basica destul de mare. Dar virginitatea nu am pierdut-o prin penetrare, adica printr-un contact sexual normal. Probabil am pierdut-o din greseala, cand prietena mea a tras mai tare de pielea accea in jos si atunci probabil s-a intamplat. Cred ca basica asta a fost de la ineput dar nu am observat-o.Dureriile acelea au disparut, dar a ramas basica asta. Care este problema ? Nu s-a desprins bine pielea aia ? Asa e normal sa arate ? Trebuie sa vizitez un doctor sau sa ii dau timp ?
3 comentarii
0
07-05-2018, ora 11:06
AndreiCiprian69
Nu este medic/terapeut
AndreiCiprian69
EDIT: Nu stiu cum sa explic sau daca este relevant. Dar este si-un fel de contur alb, format din piele, presupun. Care are lagatura cu basica aia. Nu stiu ce sa zic sau sa fac :)) Adevarat este ca sunt putin speriat si cred ca, cand s-a intamplat aia nu s-a intamplat bine. Adica, virginitatea n-a plecat complet si a mai ramas putin din ea :))
0
07-05-2018, ora 11:20
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Salut
Va trece stai liniștit așa e la primul contact sexual toaletează cu ceai de mușețel și pune un unguent cu antibiotic sa nu se infecteze trece în câteva zile nu te panica
0
07-05-2018, ora 13:33
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
La barbat nu exista echivalentul dezvirginarii, asa cum este ea la femei. Durere, iritatie, inflamatie nu sunt naturale in situatia descrisa. Recomand un control medical la un medic urolog sau sexolog pentru o evaluare corecta a situatiei si evitarea unor complicatii viitoare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: