Problema la gingii

06-08-2018
CristiAa
Nu este medic/terapeut
CristiAa
Am observat chiar azi cand mi-a intrat ceva printre dinti ca gingia de la dintele din mijloc de jos s-a desprins. Nu mai aveam ata dentara asa ca am folosit o scobitoare sa scot acel ceva dintre dinti. Cred ca am atins o zona a gingii si a inceput sa curga si cand ma uit in zona specificata mai sus cu scobitoarea (partea de jos a dintilor) am observat ca pot trece cu usurinta dedesuptul gingiei si ca am scos ceva alb dedesuptul gingiei (presupun ca era mancare, nu altceva). Am specificat asta pentru ca eu cred ca este o problema destul de serioasa daca a ajuns mancarea dedesuptul gingiei.
1 comentarii
0
06-08-2018, ora 12:06
CristiAa
Nu este medic/terapeut
CristiAa
M-am uitat din nou si am observat ca dintele de joc din mijloc si stiu ca nu e nici un dinte in mijloc ma refer ca dintele indreptat spre stanga cum te uiti in mijloc e dat putin in spate. Adica acel dinte nu e drept si nu cred ca ajunge gingia acolo pentru ca nu poate sa atinga dintele. Dar totusi culoarea in loc sa fie roz e o nuanta de violet sau mov. e putin mai inchis la culoare deci nu cred ca e asa de grav. Oricum maine merg la dentist ca trebuie sa imi scot o carie si pot sa intreb si acolo ce se intampla.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea fermității gingivale crește probabilitatea de inflamație gingivală
  •