problema psihica, rog a mi se da un sfat !!!!

19-10-2013
omega28
Nu este medic/terapeut
omega28
pritena mea sufera de niste crize, nu imi pot da seama de ce, cand ne certam sau cand se enerveaza foarte tare, incepe sa : tremura, plange, tipa, in cateva minute nu mai stie unde este si se uita in gol de parca nu intelege nimik, o intreb diferite chesti dar nu poate sa imi raspunda imi spune ca nu stie, ii spun despre diferite persone ma intreba cine sunt, pentru a o linsiti trebuie sa o pun in pat sa doarma, dupa ce reuseste sa adoarma nu isi mai aduce aminte ce a facut, si revine la normal, ati putea sa imi dati un sfat, unde ar trebui sa merg sau cam ce ar putea sa aibe, va multumesc.
3 comentarii
0
19-10-2013, ora 16:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu trimitere de la medicul de familie, intai la neurolog, apoi la psihiatru.
0
20-10-2013, ora 17:01
Ela.Dumitrascu
Nu este medic/terapeut
Ela.Dumitrascu
Cu trimitere de la medicul de familie direct la psihiatru, de ce?pentru ca o patologie de natura neurologica o sesizeaza si un medic psihiatru, simptomele descrise sunt tipice tulburarii disociative.
0
22-10-2013, ora 19:18
cocaiuliana27
Nu este medic/terapeut
cocaiuliana27
Buna ziua.. as vrea sa stiu daca dizarmonia de personalitate de tip impulsiv se poate vindeca? Copilul meu de 13 ani a fost diagnosticat cu asta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul